Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Válečná jeptiška (2020) (seriál) 

V sexy tričku postavičku měla ham ham a ještě k tomu nadpřirozené vlastnosti! No kdo by odolal.

plakát

Red Rose (2022) (seriál) 

Téma dnešní doby. Jsme neustále na příjmu,jsme stále dostupní a stále sledováni. Myslím,že i tato doba jednou pomine a budeme se bavit jinak. Ovšem sledováni budeme stále.

plakát

Dobrý den, Verônico (2020) (seriál) 

Téměř neuvěřitelná hlavní postava,která si jde přes všechny problémy pro zadostiučinění. Ani rodina ani drsné okolnosti ji neodradí. Chtěla bych mít takové zastání. Třeba je takových lidí hodně a třeba ne. Raději chci věřit,že ano.

plakát

Il Boemo (2022) 

Asi není možné zjistit zpětně detaily života člověka, který žil v 18. století. Většinou jsou známa jen některá fakta. A faktem je,že Josef Mysliveček uspěl se svou tvorbou ve světě,který nebyl jeho domovem. Beru tento film jako poctu tomuto umělci. A dle mého názoru zdařilou.

plakát

Tuláci (2023) 

Svižné a poučné sociální drama o sobeckosti zahalené do rasistického hávu.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

No, nemyslím si,že postavy v této minisérii jsou nereálné. Právě naopak. Myslím,že ve skutečnosti jsou ještě daleko děsivější. Od dob rady Vacátka totiž uplynula již dlouhá doba. Tam ještě chování policie korespondovalo s vychováním ,myslím vychováním ke slušnosti. Potom nastala doba temna komunistické zvůle a tam se policisté učili jak urážet a ponižovat. A tím nechci práci kriminalistů v té době podceňovat,ale bohužel přece jenom byli někým řízeni. A dnes je to napůl. Ti, kteří umí balancovat mezi slušným chováním a mocí. Bohužel doba přinesla také spoustu nových stresů v podobě nových a nových papírů a nesmyslných hlášení a to nepřispívá ke klidu a rozvážnosti ve vztazích na pracovišti.

plakát

Lockwood a spol. (2023) (seriál) 

Zajímavé, koukatelné,ale pro mě málo hororové.

plakát

Modrá až na kost (2021) (seriál) 

Syrová podívaná bez sladkobolného či šťastného konce. To můžu.