Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Karppi - Season 3 (2021) (série) 

Tak Pihla je zpět. Krásná, nespoutaná, svérázná. Opět řeší neřešitelné a skoro každičký díl je v maléru. Na akce chodí většinou sama,maximálně s kolegou. Její anděl strážný si musí křídla ušoupat .

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Snaha přiblížit atmosféru zákopové války,která dle mého názoru nevyšla naprázdno. Neměla jsem možnost promluvit s mým dědečkem,který se z této války vrátil a dle mého tatínka o ní nikdy nemluvil. Asi to bylo velmi traumatizující když po návratu vypsal sebe i celou svou rodinu z katolické církve. Děti,které se narodili po této válce již nenechal pokřtít.

plakát

S písní v tísni (2022) (TV film) 

Sice to nebylo k popukání,ale Jan Nedbal má fakt hezký zadek.

plakát

Ledviny bez viny (2022) (TV film) 

Párkrát jsem se zasmála,ale při čekání co z toho vyleze už mi do smíchu nebylo. Nevylezlo nic. NIC.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Veliké nadšení. Mám ráda tento druh humoru,místy typicky českého,který navíc vychází z většinového chování široké populace. Ano to jsme z velké části my.

plakát

V pasti - V temné pasti (2021) (série) 

Moje hodnocení neodpovídá zážitku. Už jsem seriál zavrhla v polovině,ale krása Islandu mě udržela. Jinak jsou tam zvláštní lidé a k policii rekrutují ty nejvíce zvláštní. Jinak si neumím vyšetřovací postupy vysvětlit.

plakát

Půjčovna masa - Série 2 (2020) (série) 

Druhá série jakoby neměla šťávu,najednou se děj začal táhnout a nepřinášel nic nového. Škoda.

plakát

Půjčovna masa - Série 1 (2018) (série) 

Bavila jsem se,zajímavý námět,dobré zpracování. Souhlasím,že v budoucnosti ať už bude jakákoli nevymizí zlo jako takové a také chudí a bohatí. To prostě bude a basta fidli.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Po přečtení všech negativních recenzí jsem zašla do kina a byla příjemně překvapena. Moc si přeju mít ve svých dějinách takové hrdiny. Tady se to hemží odborníky úplně na všechno. Já se tedy nepasuji do odborníka a nechávám film na sebe působit. Taky jsem zajela před návštěvou kina do muzea v Trocnově a zjistila,že se o Žižkovi,než se postavil do čela husitských vojsk nic moc neví,tedy přesněji skoro nic. Proto se mi smyšlený příběh ,který má český lid ubezpečit,že máme v dějinách své kladné hrdiny líbil.