Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Bojovník (1997) 

Nevěřila bych, že budu brečet a půl hodiny zírat do zdi po filmu. A ještě když v něm Depp někomu ukousne ucho... Dokonalost sama.

plakát

Bruce Dickinson: Dive, Dive, Dive (1991) 

Super koncert, taky jak jinak, když je to Bruce. Epický setlist (je tam i Zuzu Lulu a Lickin' the Gun), boží cover Black Night a Bruceyho obleček by zasloužil nějaké ocenění za úžasnost. jo a taky the fog on the Tyne is all mine all mine !!!!

plakát

Cry-Baby (1990) 

Co že to mělo být? To nemám nejmenší ponětí, ale bylo to naprosto dokonalé, a to nejen kvůli perfektnímu vzezření Deppovu. Hudba alá Elvis, neuvěřitelně (svou absurditou) vtipné dialogy (She couldn't even spell, for Christ's sake, but they fried her anyway!), podivné postavičky a ještě k tomu všemu Iggy Pop!!

plakát

Desperate Romantics (2009) (seriál) 

Kdyby udrželi úroveň prvních tří dílů celou dobu, dostala by ode mě tato nedělní malířská oddechovka pět hvězdiček a zařadila by se mezi mé oblíbené seriály. Ale dammit! Po třetím díle výrazně klesá úroveň příběhu a jde to celý do kytek - měli se prostě stát slavní trochu pozdějc... Celkově to ale bylo velice převelice zábavný, většinou hafo vtipný a božský (často polonahý až nahý) Aidan tento seriál zvedl ještě o level výš.

plakát

Dracula (1992) 

Vizuální dokonalost, Richard E. Grant s vousem a naprosto brilantní Gary Oldman.... alei když asi z knížky vím, odkud se tam ta Mina/Dracula věc bere, tak to místy bylo až trochu moc... ale vizuálně - bohové! opravdu, opravdu dokonalé (to asi ty kotlety všech zúčastněných), takže těch pět myslím opravdu vážně.

plakát

Drákulovo znamení (1970) 

Příběh stupidní, absurdně velké výstřihy všech hereček, samoúčelné scény, aby se tam vlezlo co nejvíc krve a násilí a konec tak debilní, že se to nedá popsat. chyběla tam ta správná atmosféra a ty dvě hvězdičky jsou akorát za Christophera Lee (ten se do té role prostě narodil) a za Patricka Troughtona, protože podívat se na druhého Doctora není nikdy na škodu.

plakát

Drákulův polibek (2006) (TV film) 

Příběh slabota, ale i když "The Count" je prostě Gary Oldman, tak Marc Warren si to dával epicky, vypadal neuvěřitelně dobře a ty jeho nehty byly naprosto infernální. Takže ty dvě hvězdičky dávám prakticky jenom kvůli němu.

plakát

Finnish Summer with Turisas, A (2008) 

Finská hudební dokonalost a navíc ještě Warlord Nygård přitloukající rybu k prknu...co víc si člověk může přát?

plakát

Frankenstein (1931) 

Boris Karloff je boží, to se nedá popřít. Ale jinak? Proč? Proč odebrali Frankensteinovi to, co ho odlišuje od všech příběhů o příšerách? Kde je něžnost a intelekt monstra, které jsou nejvíce fascinujícími složkami příběhu? Jen ve scéně s holčičkou a hned na začátku, jak monstrum natahuje ruce k Frankensteinovi, jakoby se chtělo jen jemně dotknout jiného živého stvoření se tato stránka monstra objevuje. A to je málo. Jen Karloff tento film vyzvedává mírně nad průměrný monster flick.