Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Obsahy (10)

El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta

El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta (2019)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá.

Hnüs

Hnüs (2019)

The Dirt je životopisný film o skupině Mötley Crüe. Nikki Sixx (Douglas Booth) nám odvypráví příběh, který je plný sexu, drog a rock´n´rollu. Píše se rok 1981, kdy je Nikki vyhozen z kapely London. Ihned poté začne hledat členy do své nové skupiny, která se bude jmenovat „Mötley Crüe“. Skupina se postupně stává nejslavnější v celé zemi. Jenomže přitom nastanou osobní problémy, které nepůjdou tak snadno vyřešit.

Yesterday

Yesterday (2019)

Jack Malik (Himesh Patel) je písničkář, který žije v malém anglickém městečku. Svůj celoživotní sen být slavnou hvězdou se mu vůbec nedaří splnit. Jedné noci se mu stane nehoda, při které jako by se probudil do jiné reality. Celý svět najednou nezná anglickou skupinu The Beatles, jako kdyby nikdy neexistovali. Jediný Jack je ten, kdo je zná a pamatuje si je. Začne okamžitě psát jejich písničky a postupně se stává nejslavnější v celé zemi. Jenomže tím ztrácí svoji životní lásku Ellie (Lily James). Začíná uvažovat o tom, že všeho nechá a začne zase žít obyčejný život jako předtím.

Braid

Braid (2018)

Petula (Imogen Waterhouse) a Tilda (Sarah Hay) jsou dvě nejlepší kamarádky, které prodávají drogy. Jednoho dne na ně přijde policejní zátah. Podaří se jim utéct, ale jsou bez peněz. Navštíví svou bohatou kamarádku Daphne (Madeline Brewer) se kterou se znají z dětství. Daphne bydlí v domě, který má svoje vlastní pravidla. Pustí je k sobě pod jednou podmínkou. Musejí si s ní zahrát hru, kterou společně hrály jako malé. Přitom se budou snažit získat peníze. Ukáže se, že hra není taková, jakou si představovaly. K penězům se musí dostat přes hádanky. Nedaří se jim to splnit, tak začnou brát drogy. Místo se pro ně stává čím dál tím víc matoucím a halucinogenním. Budou chtít utéct, jenomže to pravidla domu zakazují. Pomalu si uvědomují, že peníze nejsou to nejdůležitější.

Eat Me

Eat Me (2018)

Žena žijící sama se pokusí spáchat sebevraždu, jenomže do bytu vtrhnou zloději a zachrání jí život. Budou ji znásilňovat a jeden z nich fyzicky týrat, dokud nenajde hranice vytrvalosti a odpuštění. Všechno se to stane během jediné noci.

Maniak

Maniak (2018) (seriál)

Americký seriál od Netflixu, který se odehrává v nedaleké budoucnosti. Vědci experimentují na lidech trpících psychickými problémy. Chtějí je uzdravit pomocí napodobeniny virtuální reality. Owen (Jonah Hill) a Annie (Emma Stone) vědecký projekt dobrovolně podstoupí. Ve skutečnosti se vůbec neznají, jsou testováni ve stejné místnosti jako ostatní subjekty. Jenomže je něco bude pořád spojovat k sobě. Vědecký pokus není takový, jaký si ho představovali.

The Farm

The Farm (2018)

Mladý zamilovaný pár se vydá na dlouhou cestu. Zastaví se v klasickém americkém bistru, kde jsou poté uneseni. Jsou zavřeni na farmě, která má být na chov zvířat, ale není. Je pro lidské maso, které je dováženo do známého bistra. K páru se tedy chovají jako ke zvířatům na jatkách. Bude záležet pouze na nich, jak se budou chtít dostat opět na svobodu.

Most Beautiful Island

Most Beautiful Island (2017)

Luciana Alumbra (Ana Asensio) se přistěhovala do New Yorku, kde žije chudý život. Má dvě práce, ale ani jednu nezvládá. Kamarádka Olga (Natasha Romanova) jí nabídne práci za 2000 dolarů. Bude muset jít na tajný večírek a dělat společnici. Jenomže to není klasický večírek, jakým se může zdát.

3%

3% (2016) (seriál)

Seriál se odehrává v Brazílii v budoucnosti, kde se mluví pouze portugalsky. Lidé jsou rozděleni na dva tábory. V jednom jsou bohatí a ve druhém chudí. Jednou za rok dostanou chudí šanci dostat se k bohatým, ale je tu háček. Musejí splnit těžké logické a fyzické úkoly. Pouze 3% ze všech zúčastněných uspějí.

Cannibal

Cannibal (2010)

Max (Nicolas Gob) žije úplně sám v lese uprostřed ničeho ve své kajutě. Jde se v noci projít ven a najde v bezvědomí mladou krásnou ženu. Je celá od krve. Odnese si ji k sobě a bude se o ni starat. Později se do dívky zamiluje, jenomže jak už z názvu napovídá, živí se lidským masem. Dokonce se objeví ještě někdo, kdo ji bude chtít jenom pro sebe.

Reklama