Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (49)

Had

Had (2021) (seriál)

Pes, který hraje mazlíčka Dominiquea Renelleaua (Fabien Frankel), pořád rozbíjel na místě natáčení věci. Jednoho dne si herci všimli, že byl z ničeho nic tichý a klidný. Producenti psa vyměnili, aniž by to hercům řekli.

Had

Had (2021) (seriál)

Ellie Bamber (Angela Knippenberg) se kromě německého přízvuku musela naučit také thajsky.

Had

Had (2021) (seriál)

Produkce v Thajsku byla na 5 měsíců pozastavena kvůli pandemii covid-19. Natáčení mělo původně pokračovat v Budapešti, ale bylo přesunuto do Tringu v hrabství Hertfordshire ve Velké Británii.

Had

Had (2021) (seriál)

Jenna Coleman (Marie-Andrée Leclerc) byla požádána, aby se zúčastnila konkurzu ve francouzštině, kterou neovládá. Musela se výslovnost naučit foneticky.

Had

Had (2021) (seriál)

Charles Sobhraj (Tahar Rahim) otráví své oběti kombinací drog Mogadon a Kaopectate, které způsobují okamžitý průjem a otravu žaludku.

Had

Had (2021) (seriál)

Všechna auta ve scénách z Paříže mají volant na pravé straně. Ve Francii mají auta volant na levé straně.

Had

Had (2021) (seriál)

Charles Sobhraj (Tahar Rahim) byl přezdíván „Had“ kvůli svým podvodnickým způsobům a neustálému útěku před pokáráním. Přezdívalo se mu také „Bikini Killer“ kvůli oblečení, které měly jeho oběti.

Had

Had (2021) (seriál)

Skuteční Herman Knippenberg a Nadine Gires navštívili místa natáčení v Bangkoku.

Had

Had (2021) (seriál)

Angela Knippenberg (Ellie Bamber) měla při vyšetřování ve skutečnosti stejně důležitou roli jako její manžel Herman Knippenberg (Billy Howle). Jenomže hraje v seriálu postavu více v pozadí.

Hnüs

Hnüs (2019)

Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974.

Volejte Saulovi - Coushatta

Volejte Saulovi - Coushatta (2018) (epizoda)

V epizodě jsou viděny webové stránky na pomoc Huella Babineauxa (Lavell Crawford). Tyto stránky skutečně existují. Stačí zadat do internetového prohlížeče www.freewill-baptistchurch.com. Najdete tam i telefonní číslo na pastora. Když mu zavoláte (předvolba +1), odpoví vám hlasová schránka, která odkazuje přímo na tento díl. Můžete si jí poslechnout zde.

Narcos: Mexiko

Narcos: Mexiko (2018) (seriál)

Pravého Rafaela Cara Quintera v roce 2013 mexický soud propustil. Američanům se to nelíbilo, takže na něj pět dní po osvobození vydali zatykač. USA za jeho dopadení dodnes nabízí odměnu 20 miliónů amerických dolarů.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

Píseň „Bohemian Rhapsody“, která je základem celého filmu, nikdy nezazní kompletně v celku. Vždycky jenom po vybraných slokách.

Escobar

Escobar (2017)

Není to poprvé, kdy Penélope Cruz hrála ve filmu, kde se objeví Pablo Escobar. Ve snímku Blow (2001) hrála manželku postavy jménem Georgeo Jung (Johnny Depp).

Reklama