Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

REC

REC (2007)

Absolutní pecka v tomto subžánru. Nejlepší „handycam movie“, které jsem kdy viděl. 80 minut plné strachu a běhání mrazu po zádech. Prostředí, ve kterém se děj odehrává, bylo zvolené velmi dobře. Velký, bohužel uzavřený dům krásně přidává na atmosféře díky klasické ozvěně na chodbách (film sledovat rozhodně s titulky). Atmosféru můžete krájet po celou dobu stopáže. Film ani v jednom momentě neztratil na realističnosti. Zombie, na kterých film pevně stojí, svou roli předvedli bravurně a rozhodně Vás nenechají chladného. Perfektní španělské dílo. (100%)

Bronson

Bronson (2008)

Absolutně úžasný TOM HARDY v roli absolutně nepředvídatelného vězně Charlese Bronsona v neobvyklém životopisném snímku o nejznámějším a nejnásilnějším vězni Velké Británie. Hudba parádně provází a navozuje humorný pohled na násili a veškeré šílenosti, které tento snímek nabízí. Charles Bronson Vás překvapí a dostane opravdu v každé scéně. Velice jsem se pobavil při návštěvě v klenotnictví: DON´T FUKCING MOVE.....or kill them......DON´T FUKCING MOVE.....don´t call the police 10 minutes.......15 minutes. Happy Christmas. (100%)

Chained

Chained (2012)

„POKUD MĚ OKRADEŠ – YOU GET A BEATING, POKUD SE BUDEŠ SNAŽIT UTÉCT, NEBO NEBUDE DŮM ČISTY - YOU GET A BEATING. POKUD MĚ BUDEŠ NERVOVAT, NEBO LÉZT DO CESTY - A BEATING. OD TEĎ JE TOHLE TVŮJ SVĚT!“ Představte si, že jste 8letý kluk, který byl unesen se svojí matkou sadistickým seriovým vrahem. Jste svědkem její smrti a Vám nezbude nic jiného, než s ním žít. „NEŽÁDAL JSEM SE O TEBE. ALE KDYŽ UŽ TU JSI, VYTĚŽÍM Z TOHO CO NEJVÍC..... JSME TU POUZE TY, JÁ A ONY.“ Stane se z Vás jeho otrok. Budete mu posluhovat, budete nuceni mu pomáhat v jeho zálibě. Časem přejdete do rutiny, den za dnem, stále to samé. Až do chvíle, kdy si Vaš pán uvědomí, že jste vyrostl a že je čas, aby se z Vás stal muž. Aby jste okusili ženu, tak jako Váš pán. Absolutně dokonalé dílo, plné zvrácenosti. Krev Vám bude tuhnout v žilách, při každém jeho návratu domů. Při představě čím vším musí malý Timy projít, mrazí v zádech. Vincent D'Onofrio jako sériový vrah předvedl perfektní výkon. Nejlepší však je závěr filmu, který musí každého absolutně šokovat. Film hodnotím jako naprostou špičku co se týče sériových či masových vrahů. (100%).

Sinister

Sinister (2012)

První vteřiny filmu dostanou každého. Záběr ze staré pásky na skupinku lidí s pytlem na hlavě pod velkým stromem nenechá jen tak někoho chladný. Každý ihned pochopí, že skupinku lidí pod stromem nečeká nic dobrého. Při nalezení černé krabice s hromadou dalších pásek si budete říkat, jaké další ohavnosti mohou skrývat. První polovinu filmu musím ohodnotit pěti hvězdami. Atmosféra se dá krájet možná i více jak do poloviny filmu a ty pásky s vraždami mě opravdu dostali svojí brutálností. Při přehrávání pásek mi pokaždé běhal mráz po zádech. Bohužel jsem utrpěl menší zklamání, když se na scéně objevily děti. Film lehce ztratil na atmosféře, přestal pro mě být realistický. Všechno však zachraňoval děsivý Bughuul. Sinister je opravdu parádní kousek, na který jsem se šíleně těšil a z kina odcházel na míru spokojen. (89%)