Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

John Wick 3 (2019) 

To je tak pitomý až to není vůbec dobrý. Ti jeho protivníci tam běhaj jak pomatený, to je až k neuvěření. Každej, kdo někdy střílel z pistole, tak mu je snad jasný, že takový headshoty prostě nejdou, a už vůbec ne za tmy. Ach jo, u toho se nedá ani odreagovat jaká je to blbost.

plakát

Sběratel kostí (1999) 

Knížku jsem četl v roce 2019, kniha je někdy z roku 1998, film 1999. To ale nic nemění na tom, že dřív se točili opravdu pěkné a propracované filmy. Bohužel film a knížka je dost odlišná realita. Úplně mi to zkazilo pohled na Rhyma a Amélii. Proč proboha udělali z detektiva černocha? Z asistenta udělali asistentku? Film se od knížky výrazně liší, ale je jasné, že tak propracovaný příběh těžko vtlačí do 110 minut... Film za moc nestál, asi je to tím, že jsem srovnával s knihou a každá scéna co byla špatně mě hrozně bolela :D

plakát

Shazam! (2019) odpad!

Zbytečnej film, zbytečný dvě hodiny, proč tohle vůbec točej? Někde sem četl, že to má být obdoba Deadpoola... no to bylo hodně odvážné srovnání. To mě baví i víc starej Superman.

plakát

Plán útěku 3 (2019) odpad!

Úplně zbytečnej film. Escape plan? Proč, však od nikud neutíkali. To není ani Béčko, to je S... sra*ka.

plakát

Jack staví dům (2018) odpad!

Skončil jsem u 45 minuty. Nezaujalo mě to. Ono mě to nebavilo od začátku, čekal jsem na nějaký zvrat a ten nepřišel.

plakát

Saljut-7 (2017) odpad!

Viděl jsem prvních deset minut a musel jsem to vypnout. Vesmírná simulace v počítačové grafice byla fakt odpuzující ... a jelikož je to film, který se má odehrávat ve vesmíru, tak jsem na to dál neměl nervy.

plakát

Steve Jobs (2015) odpad!

Budu velice stručný. Přišlo mi to jako doplnění filmu jOBS, něco jako druhej díl, kterej to doplnil o fakta. Protože tohle dvouhodinový tlachání skončilo tak, že jsem si řekl: dvě hodiny života jsem právě vyhodil z okna. Hrozný.

plakát

Hotel Transylvánie 2 (2015) 

Tenhle animák účel splnil - pobavil. Čekal jsem něco na styl, že se dcera upírka zamiluje do jiného upíra. Ale film založenej na prckovi, co není upír a čeká se až bude, nebylo také špatný. Koukal jsem na to v 11 večer a vydržel až do půl jedný, protože jsem se u toho neskutečně nasmál. Příběh slabší, ale stačí. Je to pohádka, ta má zabavit. Snad se nedočkáme trojky, protože ta by to jen zkazila. Za mě 100%.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Očekával jsem bombastickej film, nabitej "jinou" akcí, než jsme zvyklí z moderních filmů. Bohužel velké zklamání. Film co má přes dvě hodiny ... mě uspal. Po takovým útoku medvěda by snad každej chcípl ... nehledě na ty podmínky potom, to nemůže člověk přežít. Ani nemám sílu dál psát, za mě je to velkej propadák.

plakát

Rivalové (2013) 

Tenhle film si nezaslouží 100%! Ale přinejmenšim 120! Naprosto parádně natočené, bez žádných nudných nic neříkajících scén. Ať už byla realita jakákoliv, takhle se mi to líbilo. Psát k tomuhle filmu něco víc? Zbytečný, tohle je prostě nutnost vidět a nejlépe v kině, protože zvuk řvoucích motorů vám nažene husí kůži.