Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (216)

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Lehce akční béčko nebo možná céčko, kvalita žádná sláva a občas jsem se smál tam, kde jsem asi neměl... Jo, byla to blbost :) Ale mělo to spád, bavilo mě to a fakt mě zajímalo, jak to dopadne :)

plakát

Policie Modrava - Za lepších okolností (2011) (epizoda) 

Nebylo to špatné a je škoda, že další díly s největší pravděpodobností nevzniknou, protože bych se na ně klidně podíval - nicméně žádný zázrak to taky nebyl...

plakát

2Bobule (2009) 

Chtěl jsem něco nenáročného, pohodově letního a přesně to jsem dostal :)

plakát

Botostroj (1954) 

Při vší úctě ke všem obětem komunismu musím říct, že sledování Botostroje byla náramná zábava. Ani chvíli jsem se nenudil - prvoplánovější agitku jsem ještě neviděl. Většina scén - zejména ta se záchodovou kabinou - baví, ale z některých – hlavně z těch, které mají ilustrovat šéfovu náklonnost k Hitlerovi – spíše už lehce mrazí, když si člověk uvědomí, po čem všem tvůrci kvůli osočení Baťi nesáhli…Dávám 3/5, ale ne jako dramatu, nýbrž jako komedii a parodii. Ono natočit něco tak silně agitačního a přitom směšně zábavného se jen tak nepovede :)

plakát

Svědkyně (1991) (TV film) 

Výborná Bohdalka v roli "pavlačové drbny", která se díky jisté události cítí náhle strašně důležitá. Herečka sice místy moc tlačí na pilu a její role se stává až parodií - třeba ve scéně, když se opíjí rumem - ale vyčítejte jí to, když je tak kouzelná ("Ty tady jenom sedíš a smrdíš! ... S tím lepidlem.").

plakát

Ztroskotání na ostrově (1967) 

Tentokrát na Saltkräkan zavítáme pouze v úvodu a závěru filmu, jinak se ocitáme na opuštěném ostrově, kde se shodou náhod parta dětí schází s dvojicí povedených pašeráků. Malá Skrållan je docela potrápí a je to o něco zábavnější než hra na piráty v předchozím díle, i když ne už tak příjemné a fajn jako první dva díly celé série. Ty mě tolik bavily hlavně proto, že jsme poznali něco ze života lidí na ostrově, který je znázorněn v podstatě velmi idylicky. A to ve mně, jak jsem už psal v předchozích komentářích, vyvolávalo chuť strávit na Saltkräkanu třeba celé prázdniny. Jenže protože se už třetí a čtvrtý díl odehrávají povětšinou mimo ostrov a zaměřují se možná až moc na různá dovádění a hry, tyto pocity již bohužel nejsou tak silné.

plakát

Jackass: Volume 2 (2002) 

Sestřih druhé sezóny seriálu, což sice znamená televizní obraz a méně výpravné kousky, o to víc je to ale hravější a zábavnější. Jak se členové party dovedou vyblbnout jak malí kluci je jednoduše sympatické. Samotný závěr je pak vyloženě dojemný (jaký to rozdíl oproti odhalené důchodkyni v Number Two). Nechutné kousky samozřejmě nechybí a je to dobře, ale jejich míra a množství je přesně "tak akorát".

plakát

Jackass 2.5 (2007) 

Sestaveno z kousků, které nakonec nebyly do Jackass: Number Two zařazeny a jak je vidno, tak zcela právem. Buď je to nuda (hra na King Konga) nebo už je to až příliš nechutné (záběr na Wee Manův zadek z kterého leze... ne, opravdu ne!). Aspoň že film osvěžují komentáře jednotlivých členů party, kteří své kousky zpětně popisují a hodnotí.

plakát

Jackass 2 (2006) 

Výpravnější, drsnější a hlavně nechutnější než první díl. Kvalitativně však stejné - tedy docela fajn :)

Ovládací panel
3 body