Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (729)

plakát

Cesta ven - This Way Gone (2023) (epizoda) 

Úplně zbytečný díl, ve kterém se nic nestalo a ani jsme se nikam neposunuli. Už pár dílů je to strašně natahovaný zbytečnými kecy o ničem.

plakát

Soumrak dne (1993) 

Hopkins hraje svou roli v tomto nekonečně nudném příběhu skvěle a za to má ode mě hvězdičku.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Měl jsem z toho obavy, které se bohužel naplnily. Ani jednička už mi nesedla, ale díky všeobecnému nadšení jsem doufal, že třeba to byla předehra k lepší dvojce. No z mého pohledu je to srovnatelné. Už samotný koncept nekonečna verzí různých Spider-manů mě nikterak neuchvátil a děj samotný je dosti nezáživný. Nudné ukecané pasáže střídá méně nudná, ale stále nudná, akce - většinou v podobě honičky. Je zřejmé, že se hodně sázelo na vizuální stránku snímku. Já však slyším spíš na kvalitní příběh než nějaké pestré barvičky.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Zpočátku napínavé, ale pak se to přemění v hroznou slátaninu bez nijak zajímavého konce.

plakát

Aftersun (2022) odpad!

Znáte takové ty filmy, u kterých musíte dlouho čekat než se začne něco dít? Tak tohle není ten typ filmu, protože u tohohle se vůbec nedočkáte. Plné náznaků - diváku domysli si a děj na úrovni nudného vyprávění o dovolené v rezortu od úplně neznámého člověka a o které se nikdo neprosil.

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Pěkný dojemný příběh plný skvělých herců. Ovšem Renée Zellweger všechny zastínila.

plakát

Příliš vzdálený most (1977) 

Začátek je parádní. Představuje se plejáda skvělých herců ve své nejlepší formě. Válečné epizodky jsou napínavé a hodně autentické. Žel postupem času jsem se vlivem počtu dějových linií přestal orientovat, kdo je kde a co jde vlastně dělat. Škoda, že je to tak složité na orientaci v ději, jinak by šlo díky autenticitě a spádu o jeden z nejlepších válečných filmů, který jsme dosud viděl.

plakát

BANGER. (2022) 

Parádní jízda. Super hlášky. Bezvadný casting. Škoda jen, že ke konci cestou k pointě tomu trochu spadne řetěz a ona samotná skončí ve stínu toho, co předcházelo.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Poslední dvě epizody první série by mohly vstoupit do dějin. Druhá série nenavázala úspěšně. Hlavně ke konci tomu úplně došel dech.