Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (604)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Skvělá minisérie. Srovnatelná s nejlepší produkci od HBO. Uhlík sice Hojerovi není moc podobný. Ale hrál to skvěle. Překvapil Kotek který se z klucika jak ho známe vypracoval v herce který dokáže zahrát cokoli. Doufám že bude druhá série METODA MARKOVIČ: Straka např. Máme těch magoru v historii taky dost.

plakát

60 minut (2024) odpad!

Moc větších nesmyslů jsem v životě neviděl. To co točil Seagal posledních dvacet let kariéry byly oproti tomuhle skvosty. Celou dobu se honí a když mu zbývá 15 minut tak si lehne u rodičů na gauč a odpočívá 🤣 jako ..... Já fakt nemám slov.

plakát

Creed III (2023) 

Absence Rockyho je hodně znát, stejně jako Stallona samotného. Myslím že si u obou prvních filmů vždy řekl své a to je brnkání na city bylo vždy vidět. Je to trochu škoda. Ale když se na to zbytecně nezaměřujete tak to nevadí.  Co je škoda, že chybí ty emoce , na kterých stála celá franšíza Rockyho. První díl je nářez, druhý je trochu naivní a trvalo mi než jsem ho přijal a tenhle třetí zase trochu uspěchaný a nemá ty emoce a cit. Včetně závěrečného zápasu. Tréninková sekvence taky není tak jak ji známe. A přese všechno co se tam odvyprávělo jsem z toho necítil tu rivalitu před zápasem. S rivalitou Drago a Rocky se to nedá ani srovnat a to je Rocky IV skoro o 40 minut kratší  Vím že se můj koment teď trochu tluče s hodnocením, ale vypsal jsem negativa, kterých není zase tolik a myslím že zase mi jen potrvá než film příjmu takový jaký je. A hlavně, až dám nějakému filmu, jen vzdáleně příbuzného Rockymu , míň než plný počet , budu už na konci s rozumem 🤣 dobrý je, že se na to může v klidu podívat i někdo kdo nikdy neviděl z Rockyho nic. Jestli někdo takový existuje a bude v obraze, protože film si vytváří vlastní svět.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Všechno dobrý, jen v posledním díle ukázala tv policie že kdyby byla takhle blbá i ta skutečná tak nevyřeší asi nikdy nic.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Já po všech těch recenzích čekal nějaký obr průser. Dokonce jsem i vynechal kino. Ale nijak mě to nezklamalo. Je fakt že je to jiný typ, druh, nebo styl filmu. Půlka záběrů je CGI. Ale ani to mi nijak extra nevadilo. Strhavam jednu hvězdu jen za to že některý postavy tam byli vetsinou k ničemu. A to jak stará parta Lundgren a Couture , tak 50 Cent a ty dvě slepice. Ale nehledám na tom chyby. Chemie mezi Stathamem a Slyem funguje. Nic moc jsem nečekal a dostal jsem o něco víc. Nenudí to, odsejpá. A i když Statham chvilema vypadal že ho to moc nebaví, měl dobrý hlášky, dobrý fighty. Tony Jaa taky příjemný vtipný oživení.

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Čekal jsem temnou kriminálku, s nebezpečným, s nikým se neseroucim Lutherem. Hon na serioveho vraha v ulicích Londýna. A dostal jsem zmatlanou superpadoušskou srágoru s debilnim spiknutím všech zlounů Anglie. Ani nevím. Tak hrozně mě to nebavilo že jsem to s postupem stopáže sledoval míň a míň

plakát

Operace Fortune: Ruse de guerre (2023) 

Natočit takhle nudnej, otravnej a nezajímavej film se Stathamem už chce poradny kumšt. Vůbec mě to nebavilo, bylo utrpení se na to dívat a vlastně jsem to někde před koncem vypnul protože už se to nedalo. Pak jsem zjistil že to točil Guy Ritchie a jeho styl fakt není pro mě. Čest výjimkám jako je UNCLE. Dávám jednu hvězdičku za Stathama. Který se snaží, má pár dobrých bitek ale film je prostě hrůza. Asi svoje diváky najde ale já mezi ně nepatrim. Ještě že jsem se do toho kina tenkrát nedostal.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Po nepovedené devítce je rodina zpátky. Se skvělým Momoou a "Reacherem" kteří do toho perfektně zapadli. Momoa se vyloženě baví a je fakt vynikající. John Cena byl vtipný a dojemný zároveň. Potitulkovka skvělá.  Jasně že je to šílenost kterou série nastolila už od pátého, šestého dílu. Kdybych chtěl jooo hledat nějaký výtky tak jedině že Diesel nějak gumovatí v obličeji a hraje tak nějak divně. Jako mladší mi tak nepřišel, přichází to s věkem. Ale to je jen kdybych měl joooo najít nějakou vadu. Ale já ji hledat nešel. Šel jsem se bavit a vypnout a já tuhle sérii mám prostě pořád rád. A scény s Walkerem byly dojemné. Skvělý tah. Paul je prostě součástí série stejně jako Vín.

plakát

Sly (2023) 

Nemůžu dát méně než pět hvězd když jde o Slye. Dokument je to pěkný, ale Arnold byl lepší. Víc do hloubky. U Slye se jen proletlo manželství a dcery. Ani nezaznela jejich jména. První syn nebyl zmíněný vůbec. U druhého Sage , který tu je, to chápu. Příliš citlivé a příliš osobní téma a co je komu do toho. Ani manželství s Brigittou Nielsen , nic. Může to být bráno jako že to stejně všichni ví. Ale je to škoda. Burt Young tu vlastně není taky ani zmíněný, jako velká součást Rockyho. Je to takový vhled do duše a myšlenek Slye, než dokument o jeho životě. Navíc Arnold tu řekl že byl vždycky za ním. Že Sly vydělával víc peněz. Což je kravina. Arnold byl už milionář , než Sly vůbec natočil něco smysluplného. To je jen výčet chyb a může se zdát zvláštní vzhledem k hodnocení. Ale protože Sly.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Neuveritelně zdlouhavý a natahovaný. Námět byl po jedničce nasnadě. Ale 2h16m je na animák přespříliš dlouhý, navíc když to vlastně nijak neskončilo a teprve přijde rozuzlení v trojce.