Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (3)

plakát

Casino Royale (2006) 

Tohle zpracováno bondovky bylo skvělé už hlavně pro obsazení. Daniel Craig byl pro roli Jamese Bonda přímo zrozený a s úžasnou herečkou Evou Green tvořili dokonalou dvojici. Dialogy mezi nimi byly skvělé. Konec mě trochu zklamal, ale jinak byl film natočen opravdu dobře smysl bondovky rozhodně nepostrádal.

plakát

Svět podle Garpa (1982) 

Ten den co jsem dočetla knihu jsem hned večer schlédla film. Je pravda že kniha která má přes 500 stran nemůže být celá obsažena ve filmu který má 136 minut. Robin Williams zahrál skvěle, jen podle mě byl Garp zobrazen jako někdo uplně jiný než v knize. V Irvingově knize jsou hodně podrobně líčeny charaktery postav (které jsou velice specifické) , je pravda že ve filmu to takto udělat nejde, aby každá postava byla rozebrána do detailů. Nicméně, i tak ve filmu chyběly dost podstatné části a konec byl hodně zkrácený.

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Film naprosto dokonale odrážel tehdejší situaci mezi lidmi k homosexuálům. To, jak to dva hlavní hrdinové zahráli bylo naprosto neuvěřitelné. Dokázali se do role tak dokonale vcítit. Moc se mi líbila myšlenka filmu. Pod tlakem okolí člověk popírá své city a touhy a bojuje sám se sebou.