Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)

Úžasné zakončení a Ewokové, vtipná vsuvka, nevadí, že jsem malý, když mám odvážné srdíčko tak na mě nemá ani sebevětší přesila.

Sedm statečných

Sedm statečných (1960)

Nejgeniálnější western všech dob!!! Skvělá atmosféra a ta hudba...

Honba za diamantem

Honba za diamantem (1984)

Sice praštěné, ale se spoustou humoru a dobrou hudbou.Film jak dělaný na odreagování.

Barbar Conan

Barbar Conan (1982)

Asi první film s Arnoldem, co jsem viděl a fantasy k tomu, takže skvělý film, kde se víc bojuje než mluví.

Avatar

Avatar (2009)

Co dodat abych se neopakoval, vše už bylo napsáno, snad jen krásná hudba a nádherné exteriéry doladily vše na 5*.

X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Konečně vlastní filmové zpracování, celou ságu X-Men, mám ve velké oblibě, ale Wolverinovi fandím ještě o trochu víc. Jeho vývoj jde kupředu, ale ne jak by si asi sám přál. Nová doba, nové vylepšené "zbraně". A lidské problémy a starosti které mu nedávají spát.

Thor: Temný svět

Thor: Temný svět (2013)

Jiný film než byl první díl, více humoru, ale i více smutku a odhalení minulosti. Vše se prolínalo a zapadalo do sebe jak skládačka. A Loki se docela blýsknul "lidskostí?" No dobře, tak jen trochu, ale i to se cení. ;-) A krásná hudba to vše dokreslila. Vůbec nebylo na škodu, že to bylo ve 3D. Naopak jeden z mála filmů, kde to bylo "skoro" přirozené. A v neposlední řadě fajnová výprava a povedené triky. Opravdu na 5*, alespoň za mě. A abych nezapomněl potitulková scéna dává tušit, kam se asi bude ubírat další pokračování.

Kocour Bob

Kocour Bob (2016)

Krásný a dojemný příběh o velkém přátelství a druhé šanci v životě. Četl jsem i obě knižní předlohy a film je jen krásným dokreslením. Opravdu vřele doporučuji. Bacha "spoiler: Na konci filmu při podepisování, se mihne skutečný James Bowen a pronese větu" celé jsem to prožíval s vámi". Konec Spoileru :)

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War (2018)

Skutečně propracované, epické, nabité dějem i postavami, které si nepřekáží a každá má svoje místo. Doplněno skvělou hudbou. Opravdový zážitek. A myslím, že se k tomu budu i rád vracet. A navíc hodně otevřený konec, kdo bude žít a kdo ne......