Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Akční

Recenze (7)

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Možná, že mi to jenom neskutečně sedlo do momentální nálady. Celkově jsem se ale dobře pobavila, zpracované je to pěkně. Skutečná událost byla jistě mnohem méně humorná.

plakát

Brána do pekla (2009) 

3 hvězdy za to, jak skvěle jsem se u tohohle "hororu" pobavila. Celé to bylo ad absurdum - vyjma těch úplně prvních scén, ovšem když se milý Jack poprvé lekl vlastního odrazu v zrcadle, začalo napětí jít pomalu do kopru. Velmi dobře jsem se bavila, u každé druhé scény jsem se řehtala - asi tak do tří čtvrtin filmu. Vrahové v zrcadlech už byli teda spíš otravní a trapní než směšní, natožpak děsiví. Asi nerozumím psychologii, odpusťte všichni, kdož toto považujete za dobrý psychologický horor. Závěr byl opravdu "nečekaný", jen co je pravda. Ale u hororů už to tak bývá...

plakát

Hunger Games (2012) 

Ať si říká kdo chce co chce, mně se to líbilo. Tedy až na několik nudných a nezáživných scén. Rozhodně jich u mě ale bylo méně než u průměrného diváka, jak tu tak čtu ty komentáře...

plakát

Dar od Boha (2005) 

Velice dobrý film. Čas od času mi vadila hudba, zejména ve scénách, kdy otec hlavního hrdiny zpíval, protože byly na můj vkus příliš zdlouhavé. Líbilo se mi tam to napětí, vyhrocené situace a ponechání diváka v otázce, zda hlavní hrdina skutečně měl něco s klukem, nebo ne. Na konci mi pak bylo hrozně líto opětovně zničené desky, ale na druhou stranu to mělo určité kouzlo.

plakát

Letní bouře (2004) 

Na film jsem se koukla s očekáváním něčeho vcelku dobrého, ale bohužel zklamal. V tom filmu se prakticky nic neděje, celý je to o klukovi, kterej je smutnej z toho, že neví, kam patří. Žádný drama, žádný emoce, vrcholem je hádka Tobiho s Achimem v chatě. Vcelku nezajímavej scénář, kterej příliš neosloví. Na druhou stranu hercům se to docela povedlo. Nebylo to teda tak úplně nejhorší, mám za sebou i horší filmy. Ale tohle mělo na víc.

plakát

Ucho (1970) 

Na začátku komedie, v závěru dobře působící drama. Musím říct, že film si mě získal až ve druhé polovině díky tomu, že jsem se v té první maličko nudila, to ale přisuzuji spíše tomu, že jsem pořád nevěděla, o čem si vlastně ti dva povídali. Pro mě zcela nečekaný závěr, který mě donutil se usmát i přes to, že cítím ke komunismu velký odpor.

plakát

Vratné lahve (2007) 

Nějak mě to neuchvátilo, na to, že jsem film už dlouho chtěla vidět. První polovinu filmu jsem se téměř nudila, ve druhé bylo pár vtipů - od komedie očekávám něco trochu víc. Možná nejsem tolik naladěná na novodobé české filmy. Vadily mi tam ty sny, to už jsem si říkala, kdy se z toho stane erotická fraška. Naštěstí nestala. Na komedii to bylo ale celkově hodně smutné a depresivní. Přišlo mi to neukončené - skončit film v situaci, kdy vyvstává otázka, co se nakonec stane mezi tou mladou dvojicí a pak i mezi hlavním hrdinou a jeho manželkou mi přijde prostě příliš brzy.