Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (862)

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Pro obdivovatele Lynche lahůdka, na kterou se vždy rád mrknu, a kterou si pokaždé vychutnám. Sice jde jen o velice krátký klip, ale i tak je pozoruhodné jak Lynch na tak malém prostoru dokázal vytvořit opravdu veliké divadlo.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Jim Carrey je naprosto famózní komik, který mě rozesmál v každém svém filmu. Tento nebyl vyjímkou , i když šlo vlastně o první film co jsem s ním viděl. Film je založen na jednoduchém scénáři a to rozesmát co nejvíce lidí a to se mu povedlo na jedničku!

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Musím uznat, že dvojka je o trochu slabší ale i tak sakra je to pořád sranda ne? Já jsem se teda nasmál dost i u dvojky a přijde mi totálně neadekvátní ostatní komentáře k tomuto filmu. Neboť si zaslouží více než je 56 %!

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Skvělá akční podívaná, které nejde vůbec nic vytknout. Perfektní honičky, střílečky, promyšlené bitky a bezchybná Franka a překvapivě vynikající Matt Damon do kterého bych to nikdy neřekl. Naprostá spokojenost!

plakát

Air Force One (1997) 

U tohoto filmu, ač mám Forda nesmírně rád, se nemohu zbavit dojmu, že jsem ho tuto roli již viděl hrát v jiném filmu. Ne že by hrál špatně ale zahrál to úplně stejně jako jiné filmy z podobnou tématikou , kterých natočil přehršle!

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

A.I. je velice rozporuplný film. Na jednu stranu se mi jeví jako naprostá geniální věc a na druhou stranu je to slátanina na entou. Každopádně film bych rozdělil na tři díly. První a druhý mi přijde nejpovedenější a hlavně strašně geniální, bohužel třetí závěrečná část mi přijde naprosto divná a hloupá. Ovšem i s touto velkou chybou jde o velmi pěkný film, který si zaslouží vysoké hodnocení. Nejlepším na celém filmu je určitě herecký výkon Juda Law, který byl naprosto perfektní, dále to je kamera a masky. A.I. se jistě nestane megahitem, ale klidně se stát mohlo ( kdyby to točil a dotočil Kubrick).

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Nic jiného než 5 hvězd si seriál nezaslouží a to i přesto, že se ke konci film utápěl ve vlastní šťávě.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Průměrná podívaná, která zaujme hereckým obsazením, na druhou stranu však diváka naprosto vyčerpá svým neúměrně dlouhým dějem. Rozhodně by to chtělo vypustit pár nesmyslných postav, které jsou ve filmu naprosto zbytečné a film jen prodlužují ( Jolie či Hopkins). Také bitvy. Stone sliboval velevýpravné bitevní scény z kterých bude cítit historie a budou nás z nich přecházet zraky. Mě tedy přecházely, ale z úplně opačného důvodu. Zbytečně utahané dialogy, táááhlé scény z Angelinou Jolie a Jaredem Letem mě doslova ubíjely. Farrell se hledal a ani sám nevěděl jak se vcítit do postavy jestli víc jako bojovník či citlivý milenec, prostě tápal a možná ne ani jeho chybou mi jeho postava Alexandra přišla hodně roztěkaná. Sice jsem se na film nějak extrémně netěšil, ale i tak jsem docela zklamaný , tohle jsem teda opravdu nečekal, ale zase úplně hrozný to také nebylo, jen prostě jsem měl pocit , že Stone umí zázraky a jak jde vidět i mistr tesař se někdy utne.

plakát

Alice už tu nebydlí (1974) 

Skvěle zpracovaný Scorseseho pohled do složitosti vztahů mezi ženou a mužem. Velmi zajímavý ,biť jednoduchý příběh a spousta neočekávaných zvratů, dělají z Alice jeden z nejlepších Scorseseho snímků. K tomu připočtěme nesmírně zábavný a svižný scénář a dokonalé herecké obsazení v čele s Ellen Burstyn, která byla naprosto nepřekonatelná.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Asi nejslabší film s Cohenem. říkám-li nejslabší film s Cohenem stále to znamená, že se jedná o vysoce nadprůměrnou jízdu plnou neskutečné zábavy, které se vyrovná malokterá komedie. Cohen prostě umí a je nesmírně přesvědčivý jako Kazach, módní ikona i neskutečně tvrdej raper.