Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (280)

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Prostě Švédský filmy, syrovější a hlubší.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Tak vyjímečnej a skvělej příběh.. Casting nepochybně ten nejlepší jakej mohl bejt. Garfield už v The Boy předved co umí, tady to jenom potvrdil. Hugo předved svůj klasickej nadstanrard, a Vince mě příjemně překvapil ve vážný roli.. Ale kurva, dostane to dement, kterej z toho udělá jeho obvyklý MELodrama... Tak neuvěřitelně přehnaný, falešný a nechutně Americký. Na většinu to koukám působilo, ale mě tohle vynucený hraní na city nebere... Jo a jen tak mimochodem, celej život potom, co málem rozmrdáš bráchovi cihlou hlavu, se snažíš zachraňovat lidský životy. A pak pošleš týpky, aby riskovali život kvuli tvojí zasraný bibli?

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

No super! Nečekal jsem od toho totiž vůbec nic, jelikož narozdíl od ostatních mi Podfu(c)k a U.N.C.L.E. opravdu nepřišly po chuti, ale je vidět, že tenhle hodně odlišnej styl točení Ritchiemu sedí. Už to předvedl v Rocku a i ve Sherlockovi, tady to ale za mě bylo ze všech jeho snímků bezkonkurenčně nejlepší. Celej film už od prvních vteřin jsem byl tiše a hluboko zarytej prdelí v křesle a užíval si tuhle Fantasy bombu! Megasympaťák Hunnam mi seděl už od Hooligans, tady seděl báječně. Naopak i Jude Law, kterej mě přijde v jakýkoliv roli nechutnej, slizkej a k zblití herec, tady mega pasoval. Na historickej film natočenej timhle stylem jsem čekal dlouho, navíc je podloženej peckovou hudbou. A Eric Bana chcípnul, je to snad nástupce Seana Beana? Svět je zas v rovnováze.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Jóó jednou jsem znal jednoho moc fajn kluka. Toho kluka jsem nějakou dobu považoval za nejlepšího kamaráda. Můj nejlepší kamarád byl skvělej, měl super nápady, byla s nim sranda a byl mega pohodovej. A jak se náš vztah časem prohluboval, zjišťovali jsme o sobě navzájem víc a víc. Bohužel po čase nám oběma bylo jasný, že kvuli jisté závisti a žárlivosti kamarádskej vztah nebude moct fungovat dlouhodobě. V kamarádovi se to kumulovalo, a kumulovalo, a kumulovalo, až to vybouchlo. A i přesto, že kamarád o sobě velmi často říkal, že je extra empatickej, tak jedna z jeho negativních vlastností bylo právě to, že byl citově tupej jako pařez. Každej z nás má negativní vlastnosti, můj exnejlepší kamarád byl nedomrdlej v empatii, tenhle film byl nedomrdlej celej. A i když jsem si na začátku říkal, že by to mohlo bejt super, po čase jsem zjistil, že to je nafouklá sračka, který chybí spoustu vysvětlení a dotažení. Navíc hlavní hrdinka, která podporuje nechutnou a stupidní ideu, která vyškrtává slovo soukromí, není zrovna někdo, koho bych chtěl dvě hodiny sledovat. Hodnotím tudíž mého exkamaráda jednohvězdičkově, stoprocentně se nevyplatí na to jít do kina, díky bohu za mojí CinemaCity kartičku...

plakát

Moonlight (2016) 

Ač nemám absolutně nic proti černochům, tak ty Oscary si vyloženě vybrečeli.. Dost průměrný drama o šikaně, navíc jsem čekal, že Oscarem políbenej Mahershala bude mít delší stopáž než 3 minuty....

plakát

Masaryk (2016) 

Skvělý! Dlouhý, procítěný a silný drama, navíc jemně prošpikovaný decentním vtipem. Když se k tomu přidá excelentní duo Roden/Kaiser a jejich dialogy na hodně vysoký úrovni, vycházím z kina spokojen a nasycen.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Běz tý zbytečný snahy udělat z toho drama a cpát tam nechutnýho slizáka z Polska z toho mohla bejt docela fajn komedie..

plakát

Cizinec (2010) odpad!

"když mi neřeknete kde je trezor, můžu odolat pokušení trochu vám předělat obličej", tak to už by Angelinina osekaná držka asi nedala. Ale vážně, je pro mě nesmírně velký utrpení na tu kůží přetáhlou kostru koukat. Navíc je to tak nádherně nepředvídatelný a zamotaný, úplnej Zodiac. Mimochodem 100 miliónů dolarů? Na plat Johnnyho s tim chodícim polyvinylchloridem? Předraženej bullshit, tfuj.