Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (279)

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Pecka! První polovina filmu je pomaličká a kouzelná. Malej Asa se mi moc líbil, a Eva byla klasicky úchvatná. No nicméně jak se to přeleje do druhý poloviny, kde začíná úřadovat Samuel, tak už jsem si nevšímal skoro ničeho jinýho, zase ukradl celou show a hlavně moji pozornost.. Bavil mě neuvěřitelně, mám pocit, že tyhle role si prostě užívá (stejně jako v Hateful 8 nebo PF). Co ještě stojí za zmínku je bitva příšerek, která je vtipná a chytrá od začátku do konce. Každopádně návštěva kina určitě stála za to.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

K čemu tolik efektů, když se takhle zprasí sfinga?

plakát

Laid in America (2016) 

Já se bavil, i přesto že je to šílená blbost.. Ale jelikož sleduju KSI už pár let, tak tenhle film byla podmínka. Mám ho rád, i když 90% věcí co dělá je jenom předvádění se a přehánění, je vidět, že když něco bere vážně, tak to umí dělat kvalitně. Caspara sleduju trochu kratší dobu (přibližně od chvíle vydání jeho videa s Asou Akirou :D), až když jsem pochopil, že ten otravnej nevinnej blbeček je jenom maska. Doporučit to normálnímu Nonyoutube divákovi? Asi ne, ale každej aktivní youtube odběratel by to měl vidět!

plakát

High Rise (2015) odpad!

Mimo Antikrista, Funny Games a Fontánu je tohle největší sračka, co jsem kdy viděl. Děkuji uživateli choze za tip.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Až na tu hudbu z WarThunder (to jako vážně?!?!?) to nebylo zlý.. I přesto že se všichni za každou cenu teď snaží, aby mohlo bejt dalších 1000 pokračování, stejně jako to dělá například World of Warcraft, tak prostě zrestartujeme budoucnost (nebo minulost?).

plakát

Pan Dokonalý (2015) 

Jeden z nejvšestrannějších herců všech dob, Sam Rockwell, dokáže zahrát opravdu každou píčovinu.. Až na hodně kostrbatej začátek to bylo ale hodně svižný a příjemný.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Příjemná komedie, ale trochu mě to zklamalo.. Sam i Emilia jsou bezva, ale pro mě hodně slabej soundtrack.. SPOILER : Navíc, když se zabije vozíčkář, co má miliardy na kontě, co má dělat těch 99,5% ostatních, který nemaj ani na výlet?

plakát

Nezapomenutelné prázdniny (2013) 

Nenucený, sladký, okouzlující a moc příjemný... Teda nevlastní fotr a schlíplej hlavní hrdina, ty zrovna příjemný nejsou... Za to Robb s Rockwellem a hudbou, krásný na koukání a na poslech.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Ten Tarzan, kterej běžel v televizi skoro každej tejden asi před 15-20 lety byl několikrát lepší... Alexander i přesto, že ho mám rád, tu byl naprosto nesympatickej a čišelo z něj anticharisma.. I na efekty to bohužel těžce prohrálo oproti Džungli nebo Warcraftu.. A ani to neuvěřitelný obsazení tomu vůbec nepomohlo. Hnus velebnosti