Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (280)

plakát

Poldův švagr (2016) 

Hart mi nikdy nepřišel vtipnej, hodnocení čistě za "nízkorozpočtovýho Jackieho Chana".. Excelentní Ken Jeong, navíc parádní songy.. Ale žádnej biják, je to o dost slabší než třeba Jump Street..

plakát

Spotlight (2015) 

18/18.. Detektivka, co strčí Zodiac do kapsy. Hudba, napětí po dobu 2 hodin, žádná špetka nudy. Jenom těch 250 zkurv knězů, co strkaj péra do 4letejch dětí, nechal bych je všechny zavřít do jedný cely 10x10 metrů, uříznul jejich péra, rozmixoval je všechny najednou a narval jim ten skvělej koktejl do huby ještě s dalšíma ingrediencema jako hovna, moč, blitky apod. Ať chcípne církev, papež a celej Vatikán.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Nechci Vás zklamat, mi negro stupido amigos, ale kdyby ten film neměl 3 hodiny, totálně by to ztratilo veškerý napětí (který mimochodem gradovalo perfektní hudbou od Ennia..). I přes mojí nevoli k Tarantinovi musim říct, že tohle je mistrovský dílo.. Casting naprosto excelentní (Jackson, Russell, Leigh, Goggins, Roth, Dern..), kamera skvělá, zaměrená na gesta a mimiku.. Dialogy jakožto klasickej prvek Quentina perfektní (pomohl tomu i daný casting, protože každý z těch herců má parádní hlas). Naprostý odbourávání rutinních snímků. I přesto, že nemám rád standardní prvek Tarantina (krev) jsem se nemohl přestat smát od doby, kdy Samuel vyprávěl svůj zážitek s generálovým synem (flashback). Ještě jedna malá výtka, jelikož Tatum tady měl kalhoty, a nehrál slaďouše nebo vypatlanýho dementa, myslim, že tahle role mu moc nesedla.. Jinak ale jasnejch 5*.

plakát

Dánská dívka (2015) 

Teda Eddie mě uchvátil stejně, jako když hrál Hawkinga.. Neuvěřitelnej výkon. Překrásný barevný prostředí a nádherná hudba od Desplata, což je už jeho takovej standardní výkon..Tenhle emoční balíček asi neni pro každýho, je spousta lidí, kdo zavírá oči (pravděpodobně je zavírat chce) a nadává na transgendery a homosexuály. Naštěstí mezi ně nepatřím, takže 5*

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Hrozně protáhlý a zdlouhavý. Každou druhou minutu se koukám 10 vteřin na nebe a stromy..Nemůžu si pomoct, ale byla to ŠÍLENÁ nuda, dalo mi fakt zabrat, abych to vůbec dokoukal... Iňárritu prostě neni pro mě.. Ta hvězda nejspíš patří hudbě a hercům, pro mě osobně nejlepší Gleeson, pak DiCaprio s Hardym.

plakát

Až na krev (2007) odpad!

Odporná, tristní, nechutná, vtíravá a hnusná hudba. Nechutnej, slizkej, bezpáteřní, bezcharakterní hlavní ZMRDINA. Daniel to sice zahrál bravurně, ale o čem tohle kurva bylo ? Měl jsem se bát ? Nebo bejt uchvácenej z jeho kariérního postupu ? Gradující finále emocí ? Paul Thomas Anderson, nebo PTA jak to má on velice rád, je pro mě naprostej zas*anej garbage.

plakát

Odsouzení (2010) 

Pět faktorů na naprosto neoddiskutovatelný 5* hodnocení. Jedna z nejlepších hereček na světě Hilary Swank, dechberoucí hudba, příběh, neuvěřitelná zarputilost, a láska.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Docela příjemná, ale lehce podprůměrná zmodernizovaná pohádka. Navíc mě příšerně ubíjel pohled na nechutně vysekanej umělej plastickej a k smrti bílej obličej Angeliny.. Nechápu co ze sebe ta ženská udělala..

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Hra : Counter Strike - Source. Mapy : dust2, militia. Mod 4v500. Jinak nechápu, jak místní idioti můžou kritizovat scénář, když je to podle skutečný události. Pro mě silná zvlášť poslední část filmu, kdo by řek, že něco takovýho dokáže i dojmout. A Ben je jeden z nejtalentovanějších herců, co znám.