Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (64)

plakát

The Weather Underground (2002) 

Výborný dokument o radikálním hnutí, které chtělo změnit svět k lepšímu. A dobře vysvětleno, proč používali i strategie násilí (proti násilnému imperialismu). Taky je zde vidět mnoho zločinů, jechž se dopáchala vláda USA, včetně zabíjení (COINTELPRO). Je zajímavé, že když někoho zabije vláda, nebo státní autority není to často vnímáno jako zločin?

plakát

Cizinec v ráji (2016) 

Je to smutné, co se ve světě děje. Všechny války a krveprolití a násilí. Přesto je většina lidí z evropy zaslepených a nedokážeme si jako lidstvo navzájem pomoci, obzvlášť ťem co to potřebují nejvíc a těm jejichž země naše národy vyrabovali. Kapitalismus je u nás nová víra a tu si musíme za každou cenu chránit.. (snad se tahle mentalita změní)

plakát

Na sever od slunce (2012) 

Tak tenhle film mě úplně dostal.. Doporučuju asi komukoliv! :)

plakát

Cukr-blog (2014) 

Droga na které jede celá společnost a většina lidí nad tím ani nepřemejšlí. Výbornej film. BRAVE NEW WORLD

plakát

Wild Style (1983) 

Good movie, real graff.

plakát

Pod maskou (2006) 

Je velmi smutné jak se lidstvo dnes chová ke zvířatům (až se stydím že jsem člověk). Film ukazuje krutou realitu o týrání zvířat, o které většina lidí ani neví. Žijeme pod ideologií kapitalismu a materialismu. Což je destruktivní nejenom pro nás ale i pro všechno živé okolo nás. REVOLUCE HNED TEĎ!!!

plakát

Pozemšťané (2005) 

To je šílený jak se lidstvo chová ke zvířatům. Tohle by měli vidět všichni co odsuzujou vegany. Žijeme ve fejkové civilizaci, je potřeba jí radikálně změnit k lepšímu a nečekat, že nám pomůžou politici