Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Já, z pohledu mladé generace, musím říci, že mě tenhle film velmi mile překvapil.. Jako malá jsem se na animáčky dívala neustále, v jednom kuse. To snad každý. Ale postupem času nemá člověk na tyhle věci čas.. Jak vycvičit draka byl, hned po Na vlásku, druhý nejlepší animovaný film! A Jak vycvičit draka 2? Neuvěřitelné! Škyťák je dospělý, dvojčata i Snoplivec.. a další, všichni vyrostli, ale stále udržují ten dětský nádech. Krásný nápad, neočekávané momenty.. líbilo se mi to :) Nejvíce mě však překvapilo to, kolik emocí to ve mně vyvolalo.. chvílemi jsem se strachovala, chvílemi smála, šklebila se.. Dokonce jsem i 2x upustila slzu.. Jinak, Bezzubka? Bezkonkurenční! Vtipná, krásná, bláznivá.. jako malé dítě :D :) Všem, kteří ještě neviděli, vřele doporučuji! Dávám 5 hvězdiček zcela zasloužených.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Musím podotknout.. neznám film, který by byl díl od dílu lepší a lepší.. každý film ztratí po 3. díle svůj princip a pointu.. zde se to samozřejmě nestalo. To je jedna věc.. druhá, tolik akčních prvků, zvratů a děj se co děj ztráta paměti Letty.. úžasně vymyšlené. Jediné co musím vytknout.. záchrana Doma absurudním Letty.. Nechápavě jsem na to koukala a jen podotkla ''Aha''.. zkrátka jediná věc na vytknutí.. jinak zvrat, kdy pomocnice Hobbse byla vlastně součástí Shawova týmu.. taky úžasný. A celkově to, jak si Dom zakládal všech 6 (5 mimo Tokyjskou jízdu) dílů zakládal na rodině, která drží při sobě, ať už je situace jakákoliv, mě také překvapilo. Za celý film dávám 5 hvězdiček, protože si to vážně neskutečně zaslouží. Jeden z nejlepší filmů, na které se s radostí podívám znovu.

plakát

Mama (2013) 

Musím říci, že jsem od toho čekala víc. V některých pasážích dost přehnané, někdy až zbytečné.. avšak i přesto to byl dobrý film na zamyšlení. Nebyl to žádný ten typický ''happyend'', který by každý předpokládal. Líbilo se mi, že i v tom závěru byla chvilka napětí a dopadlo to jinak, než by člověk řekl. Dávám 4 hvězdy za nápad, provedení a obsazení herců.