Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama

Recenze (1 247)

plakát

Hra na oliheň - Červená, zelená (2021) (epizoda) 

Zajímavý rozjezd, mně se líbil. Sice tenhle seriál má odér mainstreamové "dokonalosti" a všichni o tom mluví, byť je to Battle royale či Cube a stále nedokonale propracované, nýbrž beru to jako Netflixový servoš, takže dokonalost od toho nečekám a i díky tomu je to pro mě super počin...

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Nazval bych to klasickou Korejskou/Japonskou tvorbou zrcadlící životní standard v těchto zemích. CoToMelu? říkáte si? ... Znáte film Battle Royale (2000) je to snímek, který je brán jako inspirace pro Suzanne Collins co napsala Arénu Smrti aka Hunger Games, ale o tom psát nechci, jde o styl filmu, který ukazuje bezradnost života v těchto zemích, kdy vše je jen hra a vy jste hráč, který když hraje může vyhrát, ale musí respektovat pravidla svých bossů, pokud ne, zanikne. V těchto snímcích to znamená smrt, v reálu ... no to je skvělé na tomhle seriále, že tady Vám ukáží i ten reálný pohled na tuto hru. .... HODNOCENÍ: 90% 

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Džungle, zvířátka, 200mil. budget, Dwayne Johnson a zkušené studio Disney. Co by se mohlo pokazit, vždyť princeznovské pohádky jsou skvěle vypimpené od Disney, Pretty Woman byla také skvělá a patří pod ně! ... Jenže tohle je asi něco jiného. The Rock říkal, že si chtěl vždy natočit něco jako Piraty z Karibiku a že tímhle si to splnil, no osobně nevím, jestli mu tento sen za to stál?! ... Osobnosti postav byly laciné a špatně zapadající k sobě, byly strohé nebo přehnané bez kapky odlehčující esence, která by Vás donutila říct ¨Jo, ono to vlastně funguje a hodí se to k postavám a hercům¨, NE. zaplatili Rocka, ale nenapsali postavu pro něj a vlastně nikdo tam nemá dost prostoru pro svojí postavu, byť Frank dostane sem tam nějaký prostor, tak stejně to ve vás nic nezanechá narozdíl od jiných Disney pohádek a scén s princem. Leč strukturu těchto pohádek to má, ten feel mně chyběl. ... Jinak světelně přepálené, detaily grafiky slabé a a už k tomu asi víc ani říkat nebudu, prostě lehké zklamání pro mě. ... HODNOCENÍ: 40% (2*)

plakát

Klub rváčů (1999) 

SPOILERY Jack je na první pohled normální úspěšný úředník, leč doopravdy trpí poruchou osobnosti, která se projevuje nespavostí, postupem času se vše zhorčuje a vytváří si plnohodnotného imaginírního společníka Tylera, který mu pomáhá bojovat proti všedním zvyklostem světa, které tak moc Jack nemá rád a chce se z nich vymanit. Své dílo zkázy dokoná, ale je tu člověk, který jej vrací zpět nohama na zem, tím člověkem je Marla Singerová. .... HODNOCENÍ: 95% (5*)

plakát

Špióni v převleku (2019) 

Bond, Zataženo občas trakaře, styl humoru a vyprávění ve stylu anime Spider-mana a jiných kvalitních "kresleňáků". ... Já nemám moc co vyčíst, sice hlavní dvojka nebyla tak zajímavá jako rodinka Úžasňáků, leč celkový pocit z filmu mám dobrý. ... HODNOCENÍ: 75% (4*)

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Humor super, hlavní postavy taktéž, ale už mě nebaví ti záporací ve stylu Mission Imposible či nového Fast & Furious. Tedy moc technologických vymožeností místo vymazleného scénáře a režie .... HODNOCENÍ: 70% (4*)

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Strááášně moc ohraného klišé co vidíte v 9 z 10 animáků a fůůra nekreativní pasty. Ale Jim Carrey byl dobrý a taky jeho hláška "Čas tlachání skončil, teď se budou mačkat čudlíky". .... HODNOCENÍ: 50% (3*)

plakát

Ledové království II (2019) 

Disneyho princezny jsou nejoblíbenější mezi nejmenšími a to nejen holčičkami. Hold ale já jsem starší a i vševědoucí, tedy jak řekl Olaf(který byl taková vtipná propojovací část mezi dětmi a dospšlými). A podle mého, první díl byl lepší, tohle už byla spíš jen dokončovačka, protože první Frozen vydělal hodně peněz. Jinými slovy, zazpívat, zachránit a konec.... HODNOCENÍ: 60% (3*)

plakát

Půjčovna masa - Nepravý muž (2018) (epizoda) 

Ve třetém díle se dcera Bancrofta v těle své matky zmínila, že tohle rodinné půjčování není zas moc těžké, což bylo jasným ukazatelem, že to bude mít spojitost i s vraždou samotného Bancrofta. ... Jenže co se bude dít dál ve zbytku seriálu? No a to nakousnul předešlí díl (který byl ale dost zbytečně natahován) a tento díl nám ukázal nového tajemného záporáka v plné "kráse", co bude dál??...

plakát

Půjčovna masa - Síla zla (2018) (epizoda) 

Takže vousatá babička, softwarové šíkanování s goauldy a nakonec zjistíme kdo je Ryker, ale důležité informace si tento díl nechal na další díl, takže je to klasický natahovací epizoda co by nemusela ani být, leč je moc hezky zpracovaná, takže nevím, dát tři nebo čtyři hvězdy? ....