Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Tento seriál bych přirovnal k jízdě na dálnici. .. Kdy v první série je rozjezd na sto km/h za 3 vteřiny. Díky čemuž normální divák bude buď uchvácen či zděšen a pokročilí "jezdec" bude v sedmém nebi. Druhá série a zrychlení na sto třicet km/h. Také se náš hlavní hrdina s temným pasažérem lehce uklidní, vraždění vystřídá střízlivění z prvních dvanácti dílů, ale také vznikají nové problémy k řešení, a to nejen ty společenské. Třetí série a náš jezdec na dálnici dosahuje dvě stě km/h. Seriál už je v plných obrátkách. Vraždy, intriky, přátelství, nejistota, rodinný život. Zní to jako blbá telenovela, ale není tomu tak ani náhodou. Čtvrtá série náš řidič zapnul super turbo a najednou už jede tři sta km/h. Jestli jste si doposud mysleli, že Dexter je cool, po téhle sérii si budete myslet, že je epic. Protože vrah Trinity a vše kolem je neuvěřitelně zpracované(jakož to skoro vždy :)). Pátá série minulých dvanáct dílů nám dalo neuvěřitelný příběh se šíleným závěrem a tak není se čemu divit, že náš dálniční jezdec musí trochu přibrzdit, ale jen o trošku, na takových dvě stě padesát km/h. Tato série nás stále drží v určitém tempu, které né a né zpomalit. Šestá série Konečně zpomalujeme na nějakých sto osmdesát km/h. Jenže. .. co díl to jiná rychlost a z relativně pomalého začátku se opět dostáváme do zběsilého tempa, které v úplném konci nabírá nejvyšší rychlost dosavadní jízdy !! Řekněme takových tři sta padesát km/h. Sedmá série Ať šestka vypadala jakkoliv zběsilá ke konci, sedmá série se nám pohybovala ve sto km/h na hodně nebezpečné a hrbolaté silnici, která nám zodpověděla mnoho otázek, ale stále né všechny. A konec byl opět neuvěřitelný, kdy se mě jen potvrdilo jak jeJennifer Carpenter(Debra Morganová) kurva dobrá herečka :). Osmá série vše se pomale chýlí ke konci, vše se vysvětluje, vše se uklidňuje a i přesto nám poslední série dává nespočet napínavých situací, které končí jako vše v životě Dextra. Kdybych to měl přirovnat k jezdci na dálnici, tak osmá série je temná nebezpečná, hrbolatá cesta s nečekanými a ostrými zatáčkami, které nakonec končí v posledních pár metrech tvrdou bolestivou srážkou se zdí. ...HODNOCENÍ: 96% (5*)

Vikingové

Vikingové (2013)

Tak tohle jsem nečekal. Myslel jsem si, že to budete takový ten seriál co dělají televize pro zaplnění prázdného místa v programu. A ono to je parádně zpracované dílo se slušnými kořeny v reálné historii. PLUS úvodní intro je jedním slovem DOKONALÉ, a to od záběrů až po severskou hudbu. Prostě nemůžu udělit jinak, než plný počet. .... HODNOCENÍ: 90% (5*)

Temný případ

Temný případ (2014)

Detektivka, která první polovinu celé série hraje spíše na poznávání postav, místo hledání indícií. .. Až od druhé poloviny seriálu začínáme vstupovat z mělčiny do hlubokých vod pravé detektivky. .. A i když první polovina je z velké části hlavně o životě postav/což je nedílnou součástí tohoto seriálu), tak právě samotné postavy byly kvalitně napsané a zahrané. .. P.S.: Z prvu jsem hodnotil čtyřmi hvězdami, ale vždy když si vzpomenu na tento seriál, tak mě zalije pocit blaha, protože ten seriál je proste dobrej :).... HODNOCENÍ: 90% (5*)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Když to vidím v televizi, rád pokračuju ve sledování, ale bezmezným milovníkem nejsem. .... HODNOCENÍ: 80% (4*)