Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (572)

plakát

Teror (2018) (seriál) 

Skvělá knižní předloha si říkala o filmovou adaptaci už v průběhu čtení, kdy mi během letních dní málem mrzly zuby... Nevěřila jsme ale tomu, že toho někdo bůbec bude schopen, nicméně neuvěřitelné se stalo realitou! Smekám před tvůrci, kteří založili vše především na pečlivě vybraných hercích a na neskutečně vytvořené atmosféře (odpouštím polystyrenové kulisy a mírné prohřešky proti knize, včetně nutného krácení některých opravdu dlouhých pasáží). Jeden z nejlepších seriálů poslední doby!

plakát

Dunkerk (2017) 

Zarzak! Impresivni! Nolan je filmovy genius, a tohle jeho um jen potvrzuje. Prevest tragicky Dunkerk na filmove platno s takovou sugestivnosti je dechberouci. ...napadaji me jen superlativy....

plakát

Whiplash (2014) 

...je celkem jedno, jestli máte rádi jazz, nebo tomu vůbec nerozumíte...potu, krvi a zarytosti mezka rozumí asi všichni... Jen škoda, že k takovému opulentnímu filmovému "nedopatření" dochází maximálně dvakrát za deset let.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Brilantni! Smekam! Nechapu, co ty dedci pri nominacich na Oscary letos delali?! Zacinam mit o tehle cene skutecne dost pochybnosti...tohle je fakt trapas

plakát

Rivalové (2013) 

Po neskutecne dlouhem cekani konecne film, kteremu nemam co vytknout. Silny pribeh, skvele natocene a jeste lepe zahrane.

plakát

Hon (2012) 

Tenhle film nepřekvapí ani obecným tématem, ani svým vývojem. Co ale diváka totálně odzbrojí, je jeho syrová reálnost.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

SKvělá britská odpověď na Heroes... Obzvlášť první série. Bohužel, po druhé půlce druhé série už příliš nemá smysl dívat se dál na údapek imperiální tvorby.

plakát

Černobílý svět (2011) 

"Sometimes courage skip a generation. Thank you for bringing it back to your family."

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

VÝBORNÉ!!! Mimochodem, nevíte někdo, od kdy je Tantal "Tántal"? Překladatel je patrně magor:-)...