Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (572)

plakát

Slow West (2015) 

First of all...nejsem westernový fanoušek, a asi jím nikdy nebudu..., a možná právě proto mne tenhle film dostal v tom nejlepším slova smyslu. Nenašla jsem v něm ani jednu minutu, která by mi vadila nebo chyběla. Klasický příběh působivě odvyprávěný.

plakát

Mimoni (2015) 

Teda, očekávání průměrná. Nicméněě film nabízí daleko méně, vládne hlavně naprostou absencí dobrých vtipů a příběh je jedna velká tratgedie.

plakát

Whiplash (2014) 

...je celkem jedno, jestli máte rádi jazz, nebo tomu vůbec nerozumíte...potu, krvi a zarytosti mezka rozumí asi všichni... Jen škoda, že k takovému opulentnímu filmovému "nedopatření" dochází maximálně dvakrát za deset let.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

...asi bychom měli překladatele názvu do češtiny přihlásit do sanatoria....bo co totok má společného s Poem, to jsem nějak nepochopila. Supr kamera, dobrá dobovka.

plakát

Kancelář Blaník (2014) (seriál) 

"Lenko, prosim Vás! My víme, že vy víte, že se takhle říká na magši Krnáčový!" Fantastický hlášky a skvělé "pozadí" politiky, tak takhle nějak jsem si ten lobbying představovala :-D.

plakát

Divoké historky (2014) 

To nejlepší nakonec! A tak se historky postupně zlepšují, až gradují do naprosto luxusní zápletky na židovské svatbě. Super...

plakát

Zmizelá (2014) 

Bylo to...překvapivý, ALE...myslím, že ukočírovat tak komplikovanou strukturu příběhu je neskutečně složité a imho vymstilo se to i takovému borci jako je Fincher. Konec byl v mnoha ohledech trochu nelogický a vlastně mne mrzí, že nemůžu dát plný počet.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Moc zajímavej námět, ale příliš všeho škodí. Zbytečné zkratky, a pak zase nimrání se v nesmyslech, indická část už byla úplně patetická a předvítadelná, takže vlastně škoda toho potenciálu.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Tak určitě, chce to trošku toho štěstíčka... Zajímavý, ale zajímavější by to bylo, kdyby v tom nebyl ten patos a klišé.

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

Je to pomalý, je to dlouhý, ale je to fantastický! Tohle je rozhodně filmový zážitek letošního roku... jen škoda, že už to nebudu mít příležitost napsat znovu. Hoffman se rozloučil bravurně!