Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Jo bylo to fajn, neurazilo to, ale mám pocit že po posledních Avengerech to celé ztrácí šťávu, hlavně tedy Iron man... A co mě opravdu vadilo bylo nasazení Spider-mana. Příšerný kýč, vopruz, herec, vtip. prostě všechno. Modlila jsem se, aby od tamtud už "Spajdík" zmizel, protože to bylo hrozný. A ant-man? o tom nemluvě! Jakmile tam ti dva nejsou dalo se to, potom se z toho stal příšerný kýč.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) odpad!

Obrovské zklamání. Casting nových hrdinů naprosto zklamal, v místech jsem nevěděla, jestli jsem na star wars nebo na jeho parodii. Vše kompletně předvídatelné a nudné. Samozřejmě feministka co je celý život sběračka z ničeho nic porazí cvičeného nástupce "Sithů" rozmazleného synáčka Hana Sola a Lei.... No samozřejmě jak jinak. Ani hudba neodpovídá Star Wars které známe... V porovnání s Jurským světem, který byl také pokračováním bijáku Jurský park musím s politováním říct, že Jurský svět nezklamal, potěšil, pobavil a lidi se na něj koukají znovu a zas. U Star warsu, na který se čekalo tak dlouho jde jen o zneužití jména a zklamání fanoušků.... Pro člověka co na Star Warsech vyrůstal je to opravdu obrovské zklamání... Škoda peněz jít na to do kina..

plakát

Touha po moci (2014) 

Můžete mi někdo říct, kde jste ten film sehnali?

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Trailer byl mnohem zajímavější než celý film. Abych byla upřímná, celkem mě to zklamalo. Líbí se mi tématika filmu, ale lekavých scén bylo po málu, strachu ještě méně. Čekala jsem, kdy se film rozjede,... rozjely se konečné titulky.... No, tak snad příště.

plakát

Inujaša: Tenka hadó no ken (2003) 

Tento film ze ságy Inuyasha mě na konci opravdu dojal.... Vždy mě zajímalo jak to mezi Inuyashou a Kagome nakonec bude :/

plakát

Ranhojič (2013) 

Nic obdobného s touto tématikou jsem prozatím neviděla. Film se mi zdál všeho všudy až moc dlouhý, ale ono to je i dobře, alespoň v něm bylo obsaženo všechno z knihy (doufám, uvidím až si ji přečtu :p) Co se filmu týče, nemám k němu co vytknout. Líbí se mi příběh, zápletka, hudba, příjemné obsazení pro mé oči a uvedení do problematiky doby, kdy se vše točilo kolem náboženství, pravdou je, že "kamarádský" Šáh se mi zdá trochu přitažené za vlasy, ale ono v tom příběhu přece jen musí být něco takto nepravděpodobného (něco jak žvást, že Kněžna poslouchala Babičku, to určitě :D ). Pokud nemáte co na práci v sobotu večer, doporučuji pustit či dokonce zajít do Kina. Myslím, že ty peníze za tak pěkný film stojí. :)

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Zklamání přišlo v prvních 10 minutách sledování. Čekala jsem od toho víc, například to, že 300: Vzestup říše, pokračování 300: Bitva u Thermopyl bude OPRAVDU POKRAČOVÁNÍM tak superní jedničky. Sparťané se ukázali jen na začátku a na konci filmu, jejich pověstně Auu Auu Auu jsem slyšela v poslední minutě filmu, což si zasloužilo ukápnutí slzy, že jsem se konečně dočkala rudých plášťů. Podle mě zbytečně vyhozené peníze, děj o ničem.... Sexy psychopatka Eva Green byla pouze sexy psychopatkou, která vedla Perské loďstvo,.. větší klišé než nadržená ženská s permanentkou k psychologovi jsem ve filmu snad ještě nezažila. Dávám 2 hvězdičky jen za můj obdiv a odkazu k prvnímu dílu.... :(

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Něco nového, nekonvenčního, a rozhodně lepšího než TVD. Líbí se mi hudba, morbidní vtip, ušlechtilé činy Elijaha a stále stejný Klaus, který však nejspíš už stárne, neboť dost měkne a už není stejný tvrďák jako dřív ve druhé sérii TVD. Škoda, ale i tak dávám prostě 4* !!!

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Říkat něco ve stylu že Upíří deníky vykrádají či těží na Stmívání je velká magořina. 1. Upíří deníky byly napsány dřív, jako stmívání, 2. Není tam třpytící se Edward a nejsou tam šíleně depresivní scény očního kontaktu mezi bellou a edíkem. Podle mého názoru The Vampire Diaries neurazí, ale také kdo ví jak nenadchne. Lidi, vždyť je to sakra seriál! A ano, upíří tématika je prostě upíří tématika... Vymyslet něco nového je sakra těžké. Přiznám se, jsem fanoušek TVD i The Originals a musím říct, že mě to prostě baví a dává alespoň trochu zábavy. Kdo by si nevzdechl nad tělem Iana Somerhaldera, kdo by se neusmál nad jeho morbidním vtipkováním. Podle mého názoru je to fajn seriál, má své mouchy, má své pro a proti, a ano, téma není kdo ví jak exkluzivní, možná to trochu vykrádá OC, beverlly hills nebo True blood, ale lidi... uznejte, koukat se na to Dá!!! :)