Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (158)

plakát

Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (1972) (seriál) 

V dětství jsem Ládínkovi ta dobrodružství a nafukovací raketu pod postelí strašně záviděl. Viděno po mnoha letech a dostavila se nostalgie. Pořád mu trochu závidím. Nebylo by od věci občas nasednout do rakety a odletět někam do vesmíru vyčistit si hlavu.

plakát

Znamení (2002) 

To, že dvoumetrové kreatury disponující technologií meziplanetárních letů nedokážou vyrazit dveře, mě vůbec nevadilo. Když mě film baví, dokážu se nad tyto drobné nesrovnalosti povznést. :-)

plakát

Lovec démonů (2016) 

Nevěřil bych, že někdy uvidím Dolpha Lundgrena ve filmu oscarových kvalit a hlubokých myšlenek...

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

"Pánové, je mi 25 let a dosud jsem zabila 309 fašistických okupantů. Nemyslíte, pánové, že jste se za mnou schovávali již dost dlouho?" Dnešní holky dokáží dát do 25 let i 309 fotek na facebook. Tahle se válela v bahně a stihla zabít 309 nepřátel, což je pro mě fascinující. Kdyby to nebylo podle skutečného příběhu, tak bych dal o hvězdu míň, ale takhle musím jít na plný počet.

plakát

The Loved Ones (2009) 

No ty krávo... To bylo děvče! Sen všech úchylů. Prostě rozkošná. Kdyby tenhle film viděl Leatherface, určitě by se platonicky zamiloval. Je to jeden z těch filmů, kdy hlavnímu hrdinovi opravdu ale opravdu nezávidíte. Zřejmě jedna nejúchylnějších familií v dějinách filmu. "Jestli se nevyčůráš do 10 sekund, tak ti ho táta přibije k židli". Pro sadisty je to erotický film, pro masochisty romantický a pro ostatní horor. A všechny tři skupiny musí být spokojeny.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

"Když zachráníš svět, můžeš mi to udělat do zadku." Když vám tohle řekne švédská princezna, tak ten svět prostě zachránit musíte.

plakát

Skála (1996) 

Nejlepší akční film. „Alexandr Solženicyn? Toho znám. Že hrál hokej za ty posery z Rudý hvězdy? Jo, to je von.“ :D

plakát

Rivalové (2013) 

„Ve Formuli 1 startuje každý rok 25 jezdců a každý rok dva z nás zemřou. Kdo může takovou práci vůbec dělat?“

plakát

The Frame (2014) 

I osud se dá zcela změnit, v tomto případě přepsat. Stačí, když se do vás zamiluje někdo z paralelního vesmíru.