Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (932)

plakát

A dost! (2013) 

Skvělá romantická jemná komedie...která více připomíná inteligentní evropský film než Hollywood. Výstižně popsáno v jedné recenzi jako nejlepší film roku a la Woody Allen, který nenatočil Woody Allen. Vůbec nevadí, že děj i konec jsou celkem předvídatelné, protože hlavní předností jsou velmi dobře napsané dialogy a charismatické přirozené herecké výkony Julie L.-D. a Jamese G.

plakát

Aftershock (2012) 

Za málo peněz (relativně-10 mil) celkem dost muziky. Navzdory Eli Rothovi (spoluautor námětu, scénáře, herec), který se rozumně vzdal režie a prvním 30 minutám o ničem to vůbec není špatný film. Triky a uprchlí vězni jsou ok a atmosféra povedená.

plakát

Agent na útěku (2012) 

Slabší průměr...od režiséra Goetheho a Medicuse jsem čekal podstatně více než naprosto předvídatelný obyčejný schematický akčňák , kde najdeme snad všechna možná cliché jaká ve filmu existují.

plakát

Agnus dei (2016) 

Z hlediska historie zajímavé...ale během filmu jsem se z nudy několikrát podíval na hodiny.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Steven S. zjevně za zenitem...se s tématem vypořádal celkem se ctí, i když množství informací někdy až nudí, přesto lepší počin z poslední režisérovy tvorby. Na klasiku jako Všichni prezidentovy muže s podobným tématem to ale nemá ani náhodou.

plakát

Aleluja (2014) 

Průměrný počin...sice podle skutečné události, který ale nepřesvědčí , ale ani neurazí.

plakát

Alfa (2018) 

Boj o oheň 2 ...se CGI.

plakát

Alias Grace - Episode 1 (2017) (epizoda) 

Vynikající...hlavní zásluhu na tom má zcela přirozený sugestivní herecký koncert Sarah G. a melancholická kamera.

plakát

Amen. (2002) 

Starší kousek od Costy-G....nemá takový drive, ale pořád nadprůměrné, o kolaboraci církve a fašismu.

plakát

Americký přítel (1977) 

Výborná kriminálka...jaké se dne s už moc netočí, s psychologicky propracovaným vztahem dvou hlavních postav. Po pomalé půl hodině jsme si nedovedl představit, jak to ještě vydržím 90 minut. Pak začne Wim W. zvyšovat na obrátkách. Mistrně natočené obě vraždy v metru i ve vlaku. Dovedu si živě představit, jak by vypadal US remake- ve stylu počítačové hry. Skvělé herecké výkony Dennise a Bruna.