Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

John Wick (2014) 

Endlich! Je zpátky. :) Výborná kamera, kdy vidíte všechno ze soubojů, přehledný...reálný pády aut, žádný ohně...výbuchy.... Co se mi líbí nejvíc, že film má náboj, jsou tam city, nenávist i sranda, že jsem se musela velmi upřímně smát, nejvíc nad uklízecí četou :D.... Totálně vypiglovanej kvartýr zasranej od krve a plnej mrtvol.....nesere se s tím......úplně jsem se vcítila do té jeho nenávisti a posedlosti a moc jsem se škodolibě bavila při každé ráně z pistole a výměně zásobníku....jako po dlouhý době, opravdu top of the best Keanu Reeves. Mega nasraná Baba Jaga! Bacha SPOILER - A úplně nejvíc je scéna na závěr, kdy si na veterině (náhodička), sešije břicho jakousi sešívačkou, čapne psa a šmatle s ním na vodítku dom :D to mě dostalo. :D

plakát

Nedotknutelní (2011) 

takto by to mělo vypadat! Ne ty lidi pohřbívat, ale umožnit jim, aby ten život žili se zážitkama i přes to omezení. Z film jsem viděla asi 5x a vždy ve mě zanechá pěknou stopu. Nemluvě o tom, jak mě baví, jak si černoch užívá zvuk Maserati. :D (y)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Tohle je droga. A ne a ne přestat. Bez chyby. Až na jedinou...a to, že se některé věci vůbec nevysvětlí - to se nepovedlo. Jinak luxusní herecké obsazení. Josh Holloway, Evangeline Lilly, Terry O'Quinn a Andrews a Emerson - špička!!!

plakát

Gravitace (2013) 

Naprosto dokonalý herecký výkon Sandry Bullock...dechberoucí záběry ve vesmíru, a emoce tento film rozhodně má......od začátku až do konce famózní podívaná...klobouk dolů před režisérem i před Sandrou. 100%

plakát

Rande (1997) (pořad) 

Hodně velký úlet se na to dnes podívat :D :D :D

plakát

Bathory (2008) 

čekala jsem od toho mnohem víc....to je tak když si člověk přečte knížku na několik dílů a pak se díva na film no.

plakát

Street Kings (2008) 

Keanu Reeves opět v roli která mu neskutečně sedí. Ta pistole k němu prostě jde. Bez něj by to byla nuda.Po Constantinovi a Domu u jezera konečně jeho další dobrý film. Film má dobrý spád, nenudíte se. Nadprůměr, 4.hvězda za to, jak je Keanu neskutečně sexy....čím je starší, tím víc.