Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Zůstaň se mnou (2014) 

Souhlasím, že Chloe má budoucnost a jako herečka mě baví, ale tenhle film je pro mě trošičku zklamáním. Není to propadák, ale ani žádná hitovka. A mrzí mě, že z takového materiálu se nevytřískalo víc.

plakát

V její blízkosti (2014) 

Kdo je skutečně na kom závislý? Film, který Vám pozvolna odkrývá vztah dvou sester a poodhaluje Vám, že ne všechno je tak černobílé, jak se na začátku zdá. Film, ač se zdá být obyčejný, Vám krásně a postupně poodhaluje, jak může být láska osvobozující, ale zároveň svazující. A je skutečně jen na každém z nás, jakou cestu si zvolíme. Ve finále, ale můžeme obviňovat jen samy sebe, po jaké cestě jsme se nakonec rozhodli jít.

plakát

Moje levá noha (1989) 

Nemohu uvěřit, že Daniel Day-Lewis unikal mé pozornosti takovou dobu! Ale jak se říká, kdo si počká ten se dočká.....úžasného filmu u kterého musím smeknout před hereckou genialitou Daniela včetně mého obdivu pro oddanost své roli a poučení v tom, jak moc člověk dokáže, když chce být v něčem dobrý. A že sakra Daniel je!!

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Film vás nemůže nechat bez emocí. Velmi rychle vás vtáhne do událostí, u kterých, pokud si uvědomíte, že se skutečně staly, jsou děsivé, ale zároveň, tak brilantně natočené, že se přestanete bránit a začnete každou minutu prožívat s rodinou Benettových. Přes obyčejné události, jako je oslava Vánoc či vypuštění lampionů štěstí, jste v mžiku přeneseni do krutého boje o přežití a kde nezištná lidská pomoc a pochopení a obyčejné slovo děkuji má větší význam a sílu než cokoli na světě. Vyzvdvihuji úžasné scény s vodním živlem, kdy je člověk najednou pouhým zrnkem v písku, skvělý soundtrack a zvuk a ty děti! Lucas, Thomas a Simon, těm dětem musíte věřit každé slovo či pohled.