Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (625)

plakát

Jak ztratit kluka v 10 dnech (2003) 

Velice sympatická romantická komedie do té doby, než si všimnete "amerických prvků", které moc sympatické nejsou. Příběh dobře vymyšlený i zpracovaný. 70%

plakát

Babica vs. Sapík (2015) (pořad) odpad!

Neříkám, že jsem nějaký zkušený kuchař, ale koukat na tento pořad je opravdové utrpení. "A teď ho vytáhneme stejně jako jsme ho tam strčili."

plakát

Eragon (2006) 

Nebudu se pouštět do dlouhé kritiky a výčtu věcí v porovnání knihy a filmu. Řeknu jen to, že obecně je film velice slabý. Kluk, který najde vejce, poté putuje a nakonec bojuje. To je vše. Asi takhle bych film shrnul celý film. A vývin draka z metru na 8 ve 3 sekundách? To myslíte vážně?

plakát

Tučňáci z Madagaskaru (2014) 

Možná jsem na něj měl velké nároky a možná ne. Každopádně jsem čekal daleko více. Začátek byl pěkný, ale poté už to byla jedna akce za druhou. Přesto množství akcí nedokázalo přebít jednoduchou zápletku a proto z toho nakonec vznikla lehká oddechovka pro rodiče s dětmi (spíše pro ty děti, ale rodiče to přetrpí).

plakát

Prostě sexy (2002) 

Možná budu jediný, kterému se film líbil, ale... Fajn, jsem jediný. Jde asi o to, že jsem se povznesl nad jednoduchý a hloupý děj a soustředil se na výkony a vtipné momenty sympatických herců. U tří holek počínaje a u dědečka konče. Přestože se jedná o B-čkovou komedii, tak u mně splnila, co měla a s čistým svědomím jí můžu dát 70%.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Válka je válka, co dodat. Nebudu tu vyjmenovávat všechny své názory na válku a shrnu to jednou větou: Válka je boj jedinců, kteří sedí doma a posílají proti sobě armády nevinných. Ve filmu je krásně znázorněné kolik mužů musí v různých bojových situacích zemřít, aby bylo území dobyto. Jediná otázka zní: Proč?

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

TOHLE je psycho. Pokud jste měli špatnej den, tak si to pusťte a dojde vám, že jste mohli dopadnout ještě hůře. Herecké výkony počínaje Al Pacinem a konče Charlize Theron nemohly být špatné ani přes nejsilnější kritiku. 90%

plakát

Na Hromnice o den více (1993) 

Ani nevíte, jak jsem potěšený, že je tento film v top 300. Protože si to zaslouží. Když jsem slyšel, na jaké myšlence je příběh postavený, neváhal jsem a pustil si ho. Nejsou tam sice efekty 21. století, ale mně osobně tam vůbec, ale vůbec nechyběly. A co může být lepší náplní filmu než obrátit egocentrického do sebe zahleděného člověka na pomocníka všech, kteří to potřebují?

plakát

Skála (1996) 

Představuji si to asi takto: Pozvali nejlepší herce a řekli jim "Hrajte". Nezapomenutelná akční drama podívaná, která obsahovala naprosto vše, co by takovýto druh filmu měl obsahovat. Jsem rád, že takovéto dokonalé podívané existují. Stačí dobře hledat.

plakát

Policejní akademie 3 (1986) 

V porovnání s dvojkou tento díl vyhrává. Na první díl sice stále nemá, ale už je to daleko srovnatelnější. Mahoney se v tomto díle velice činí.