Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Sexbomba od vedle

Sexbomba od vedle (2004)

Nevím, jak to tenhle film udělal, ale okamžitě se dostal na seznam mých nejoblíbenějších filmů. Že by to bylo krásnou Elishou Cuthbert, nebo packalem Emilem Hirschem? Abych byl upřímný, tak je to jedno. Já ten film miluju. V průběhu mi naskakuje husí kůže a i když mám špatnou náladu, tak mi vykouzlí úsměv na tváři. A co chtít více?

Millerovi na tripu

Millerovi na tripu (2013)

Já absolutně nechápu, jak to tato komedie dokázala, ale bavil jsem se každou minutu (teda až od půlky). Na začátku se sejde naprosto nesourodá 4, která má jen jeden společný cíl - získat velkou sumu peněz. Vypadá to, že se nikdy neshodnou, ale nakonec se dokáží "usmířit". Myslím si, že nejlepší jsou asi herecké výkony. Jennifer nezklamala a další hlavní herci mě překvapili. A přestože napodruhé film nebyl až tak zábavný jako poprvé, tak jsem stále nanejvýš spokojen.

Pretty Woman

Pretty Woman (1990)

Tak mi po hodně, ale opravdu hodně dlouhé době tekly slzy po tváři z filmu. Skoro žádný film mě nedokázal takto ... Nejlepší film Julie Roberts. Poprvé v životě nemám slov.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Film skrývající životní pravdu. Člověk nemusí být nejchytřejší, aby byl úspěšný. Nepotřebuje ani spoustu peněz k tomu, aby byl šťastný. Svět je malý a cesty boží jsou nevyzpytatelné. Stále se rozcházíme a nikdy nevíme, kdy nás osud zase svede dohromady. Hlavní věcí je, najít si svou cestu a té se držet. Proto je Forrest Gump tak úspěšný film. Protože nic neskrývá a neobsahuje nic, co by nebylo reálné. To mě zaujalo a kvůli tomu je i jedním z mých nejoblíbenějších filmů.

Svatba mého nejlepšího přítele

Svatba mého nejlepšího přítele (1997)

Na začátku jsem si říkal, že pokud se mi film bude líbit alespoň jako úvodní píseň, tak má splněno. A neptejte se mě, jak to skončilo. To je ostatně vidět na mém hodnocení. Bez přemýšlení bych tento film srovnal s Pretty Woman. Opravdu velkolepá a nezapomenutelná podívaná.

Chyť mě, když to dokážeš

Chyť mě, když to dokážeš (2002)

Naprosto geniální a promyšlený film. Příběh o tom, že všechno je možné. O tom, že každý zločin, ať je sebelepší a sebepreciznější, je jednou po právu potrestán. Tento film mi mnoho dal a inspiroval mě ve spoustu věcech i do života.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Film nabitý akcí, dobrodružstvím a trochou té nadsázky. Pokud u takhle dlouhého filmu neusnu a hodlám se na něj podívat znovu, tak nebudu šetřit ani na hodnocení.

Wanted

Wanted (2008)

Miluju blbosti. Pokud je blbost dobře vymyšlená, dobře režírovaná i dobře zahraná, tak jsem v nebi. A tento film všechny tyto podmínky splňuje. Asi záleží na tom, jestli vám sedne, protože pokud se nad tím zamyslíte, tak vám dojde, že je to podprůměrný americký film. Ale pokud ne... Kromě toho si rád ve filmech hledám myšlenky do života. Volba je na vás - budete vlky nebo ovcemi?

Kouzlo přítomného okamžiku

Kouzlo přítomného okamžiku (2013)

Proč má každý z nás jiný názor na film? Asi to bude proto, že jsme každý zcela jiný. Každý vidí sám sebe v jiném filmu a to, co se jednomu na filmu líbí, ten druhý zkritizuje. A toto je film, který mě zasáhl. Už od počátku jsem se vžil do hlavní postavy a našel jsem mezi námi mnoho společného. Našel jsem tam spoustu věcí, kterých bych se měl vyvarovat a několik věcí, na které bych neměl zapomínat. Od půlky jsem myslel na další díl, který to bohužel nemá. Takže film, který jsem si užil a k tomu mi dal spoustu rad do života.