Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Pilot byl v podstatě detailnější verzí jednoho dílu z TVD, ale děj v tomto směru pokračuje. Je to v podstatě stejné jako TVD, ale děj se samozřejmě odehrává pouze okolo originálních upírů, ale to se mi na seriálu zamlouvá, protože v TVD se o nich nedozvíte tolik kolik byste možná chtěli a myslím že tento seriál bude do budoucna výborným doplněním.

plakát

Život po životě (2010) 

Podle mého názoru byl nápad velmi dobrý, ale děj se posunuje strašně pomalu a celý film je takový příliš tichý, ale tohle by mi tak nevadilo kdyby byl film kratší. Ke konci člověka nečeká žádný velký zvrat, ale v podstatě to k tomu konci směřuje od začátku a není to nějak překvapující. A to přeskakování mezi dějem vícero lidí se mi líbilo. V celku dobré, ale není to film na který bych se koukal dvakrát.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Film tématem velice zajímavý.Ale na můj vkus trochu dlouhý na to že se tam děje tak málo. Jak jsemse koukal tak jsem televizi nevypnul jen proto že jsem chtěl vědět jak to dopadne. A na to že je celý film takový nijaký tak jsem tak nějak očekával dobrý konec kterého se mi nedostalo. Film byl založen celkově na reálných věcech které tak skutečně mohly být(kdybychom tam žily) a ten konec byl tak nerealistický že mi to trochu zkazilo celkový dojem.

plakát

Síla lidskosti - Nicholas Winton (2002) 

Na tomhle dokumentu jsem by se školou v kině tak před 5-ti až 6-ti lety a dodnes si to velmi dobře pamatuji. Je to výborný dokument o úžasných činech, a také potvrzuje že někteří lidé mají srdce opravdu na pravém místě. Velmi silný a nezapomenutelný zážitek.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Celkem vtipný(i když někdy trochu hloupá zábava), dějově zajímavý ale zároveň tak trochu parodie na Batmana s podobností Arthura Bacha(film Arthur), dobré efekty, nápad s normálně vypadajícím superautem se mi zamlouvá. Zpomalené záběry rvaček jsou nezajímavé a označovaní zbraní protivníků mi připomíná nějakého terminátora a je ve filmu zbytečné. Celkově mám rád filmy o superhrdinech ale tenhle film mě moc neoslovil.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Klasický seriál o přátelích podobný seriálu Přátelé. Jen v Jak jsem poznal vaši matku nejsou postavy tak skvělé každá jednotlivě jako právě přátelích. Děj se trochu táhne a o matce se toho moc nedozvídáme. Občasná podobnost dílu ale stále se na to rád koukám a čekám na každý další díl. Takže i přes všechny chyby co tento seriál má určitě stojí za to se na něj podívat.

plakát

Iron Man (2008) 

Film jsem viděl již několikrát a myslím že mě nikdy neomrzí. Děj je zajímavý a zábavný, akční scény jsou dobře udělané, ale souboje s nepřáteli mě připadají poměrně jednoduché(i finální souboj by asi nebyl nic moc kdyby měl iron man dost energie). Celkový dojem : Pár detailů které buď příběhově nebo technicky nejsou v mých očích dokonalé spravil excelentní výběr herců (Robert Downey Jr., Jeffa Bridges, Gwyneth Paltrow).

plakát

Hřiště snů (1989) 

Na filmu se mi zamlouvá že hned na začátku člověka napne co znamenají slova řečené někým neznámým a neviděným a vydrželo mi to do konce filmu. Jinak dobrý příběh o baseballu, rodině a splněných přáních.

Ovládací panel