Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Boj o ředitelnu (2016) (seriál) 

Místy trapnost překračuje mez únosnosti. A to já tuze rád. za 5*

plakát

The Battery (2012) 

Originálně netradiční zombie film. Asi jeden z nejzajímavějších, jaké jsem mohl shlédnout. V závěrečných scénách filmů jsem prožíval zvláštní úzkost, podobnou oběma protagonistům.

plakát

Moucha (1986) 

Vybavují se mi vzpomínky, kdy jsem si jako malý zakrýval oči při sledování tohoto filmu a za zlobení mne tak mí rodiče trestali. Až postupem času jsem dokázal ocenit kvalitu snímku a dnes jej řadím mezi mé nejoblíbenější horory vůbec. Asi i trochu sentiment, ale musím za 5*

plakát

Komando (1985) 

Jímá mě nostalgie, při každé vzpomínce na tento film a jeho skvělé hlášky, viz. (Matrix: „Pamatuješ, Sully, jak jsem ti říkal, že tě zabiju jako posledního?“ Sully: „Ano majore, slíbil jste to.“ Matrix: „Lhal jsem!“). Stovky nepřátel, tisíce kulek a ani jedno nezastaví Johna Matrixe při záchraně své dcery (malá čarodějka Alyssa Milano).¨ 5* je vážně dost, ale já prostě nemůžu jinak.

plakát

Hon (2012) 

Psychologická sonda do maloměšťácké společnosti. Zprvu nevinná a banální lež 5ti letého dívenky rozděli dva nejlepší přátele a zažehne slepou nenávist. Tak děsivě skutečné, až mrazí. Dyspnoe se dostavila a díra v hlavě taky. 5* A stejně by mě zajímalo, kdo se díval skrz hledí !

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Více než důstojné pokračování a dokonalý návrat k počátkům. Tak je máme rádi. Vrásky a nějaký ten špek navíc, ale kluci z trpaslíka baví jako za mlada. Skoro se mi nechce věřit, že už je to těch 25 let. 5* bez výhrad s přáním XI. série.

plakát

SebastiAn - Love in Motion (2012) (hudební videoklip) 

Skutečná úchylárna v jednom jediném záběru. Líbí se mi a nestydím se za to :)

plakát

Když musíš, tak musíš? (2003) (pořad) 

Dokonale epizodně poskládaný set na téma drogy a drogová závislost. Životní příběhy, očitá svědectví, smutek ale i naděje.

plakát

Zvrácený (2002) 

Beznaděj a totální zvrácenost. Nevzpomínám si v poslední době na snímek, který by ve mně vyvolal takové pocity. G. Noé mne donutil dát si během filmu "odpočinkovou" přestávku. Šok !