Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Pán času

Pán času (2005)

No stručně nestručně to tu zhodnotilo už spoustu lidí, jako třeba Djkoma. Celkem souhlas. Dodatek navíc: Pro mě nejlepší britský sci-fi seriál. Mít chut i čas, asi bych si dal i ty staré série od roku 1963. No možná časem k tomu dojdu.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Konečně seriál, ke kterému jsem si nechal komentář až opravdu po úplném konci. Zamrzí vás, pokud si jedete x let nějakej seroš a v tý konenčný dévátý sérii jste úplně nadšen (ano pro mě byla ta poslední nejlepší), až vás závěr zklame. Celej seriál super a tím posledním dílem to trochu podělali a musím s hvězdou dolů. Jde o vleké zklamání, které není z důvodu konce, ale z důvodu, jak ten konec udělali. Navíc láska mezi Tedem a matkou (Tracy) byla až tak vyumělkovaná, že prostě jim to člověk nežral a byla tam fakt jen na chvilku jako záskok. Tím to pro mě končí a koukat už na něj opakovaně nikdy nebudu, uchovám si vzpomínku na jednu hlavní scénu, kterou jsem chtěl vidět (v dešti pod žlutým deštníkem na nádraží) a ta mě zahřeje kdykoliv při vzpomínce na HIMYM.

Flash

Flash (2014)

Chtěl jsem hodnotit až po první celé sérii, ale kašlu na to! Pro mě úplně dokonalý seriál. Barvitý, hrdinský, výborné obsazení.

Prvních 100

Prvních 100 (2014)

Výborný seriál podle ještě lepší knížky. Tuhle partu si prostě zamilujete a budete čekat, co se bude dít dál. Není to jen o vztazích mezi nimi a řešením blbostí. Druhá půlka první série a druhá série je udělána tak, že to prostě běží, je tam hodně akce a čekáte jak to bude dál a nemůžete se prostě dočkat dalšího týdnu s novým dílem. Bude to ještě pořádnej sekec mazec. (oproti tomu kniha je více vztahová a snadnější)

Constantine

Constantine (2014)

Nejsem na chlapy, ale já ho žeru. Mnohem lepší než Keanu, ten cynismus je prostě best. Líbí se mi i ten styl a uvidíme, co z toho autoři vycucají do budoucna. Komu se líbil film, tak ten si seriál musí oblíbit, protože je to vyloženě nadstavba.