Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (172)

plakát

Polární expres (2004) 

Hola Guys! =´) ...this Christmas I do believe...I felt it! Love is all around! And hapinness as well! I feel the Christmas in the wind and it sure does feel amazing! =´) J.

plakát

Daleko od ní (2006) 

Hola Guys! =´) Dokáži si představit. že je rozdílné, se na tento film dívat bez zkušeností s Alzheimerovou demencí a se zkušenostmi prožitými, nezapomenutelnými a věrně přítomnými...nejenom, že je to příběh prožitý, ale také veskrze reálný... A jako ta, co zná, hodnotím. (Napadá mě teď verš z písně Hany Zagorové:"...Za každou chvíli s Tebou platím víc, než se Ti může zdát...") Ten, kdo tento příběh "zná". nemůže snad ani nic víc, než ocenit každou minutu... Paní Christie a pan Pinsent jsou ve svých rolích jedineční, živí, věrní, přítomní a nezapomenutelní. A dík scénáristce/režisérce za "tichý, zoufalý, hlasitý výkřik Granta při odhazování sněhu a lopaty..."...vynikající! "Well, I´ll see you again tomorrow, I suppose...please, don´t. don´t...Well, I´ll see you tomorrow, I suppose..."

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Hola Guys! =´) - Brilliant! =´)

plakát

V hlavě (2015) 

Hola Guys! =´) With Joy and Sadness hrdě nastupuji do vlaku dojatých až k slzách, a to hned milionkrát. Whatever! ;D

plakát

Otec rodiny (2000) 

Hola Guys! =´) Jsou dva filmy, na které koukám každé Vánoční ráno už nějaký ten rok..."The Holiday" a "The Family Man". Pro naději, pro život, pro radost i pro dojetí...pro jasnou a čistou (,co na tom že pohádkovou - to přeci ale k Vánočnímu ránu patří!) výpověď o tom, že to, na čem doopravdy záleží, je hned za rohem, třebas to bude dlouho trvat, než se na to podíváme, ale je to tam! Kouzlo, které ve mně drnčí s každou minutou těchto filmů: It´s there! Look! Just take that chance!" - je to milé, je to legrační, je to dojemné, je to zasněžené, je to plné pravd a je to plné uvěřitelných charakterů...and let me tell you about priorities!!!... "I want that Cake! I Want it!" (i když tahle scéna a její smysl jsou pro mě už navždy zničené :D Ach, Bojovníku!!! Ty lotře!!! :D)

plakát

Valentine Road (2013) 

Hola Guys! =´) Dokument vynikající...realita v něm zahrnutá naprosto zdrcující...

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Hola Guys! =´) after third season - oy, this is rather brilliant... - a jak se na seriálovém nebi objevují další řady (four, five,six), pak by v mém hodnocení hvězdy mizely pěkně jedna za druhou...přesně tak jak tvůrci pod svojí zástavou nechávají bez varování zemřít své "božské" postavy... - snad by v rodovém rčení Hry o trůny mělo se říkat:" All New, gets really Old."

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Hola Guys! =´) The top of all tops.

plakát

Láska je Láska (2004) (seriál) 

Hola Guys! =´) No need for comments...;)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Hola Guys! =´) I´ve seen it once, twice and...so on!