Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (172)

plakát

Queer as Folk (2000) (seriál) 

Hola Guys! =´) I´ve seen it all - and not only once.

plakát

Zmizelá (2014) 

Hola Guys! =´) Fincherovská atmosféra a naprosto geniální výkon paní "MRCHY" Rosamund by měli být dostatečným a stoprocentním doporučením. I když, a to fakt naštve!, mi to celé přišlo UNDONE ve chvíli, kdy jsem do toho píchla a nevytekly žádné jiné emoce či motivace než ty podbízené. Avšak z posledních pár vět a pohledů se mi rozdrkotaly zuby - to pro změnu bylo WELL DONE. "What have we done to each other?"

plakát

Sex ve městě (2008) 

Hola Guys! =´) Jsem ráda, že jsem seriál viděla do posledního dílu...abych docenila film. A jsem za to tak ráda - dokázaly/i to!...žily/i dál! =´)

plakát

Sunset Strip (2000) 

Hola Guys! =´) Dejme tomu, že život je skládačka...a já si tuhle Californskou skládanku - kdy ulice byly 24 hodin narvané lidmi, co si žili po svém - bary zahlcené kouřem z cigaret, trávy a strun od kytary - a kdy každá barva dávala smysl i barvoslepému fotografovi - kdy sis mohl ve čtyři ráno dát v restauraci zelené želé se šlehačkou gratis a o hodinu později si zahrát na společné kombo s číšníkem - milovat kohokoli, ale hlavně teď a vášnivě, protože zítra může být všechno jinak - já si tu skládanku zamilovala... Taková báječná pohodička s cool muzikou a stylově přítulnou atmosférou. A za to dík! =´)

plakát

Foxfire, confessions d'un gang de filles (2012) 

Hola Guys! =´) Láska i na druhý pohled - zatímco Legs Angeliny Jolie (Foxfire, 1996) je hravý a skotačivý plamínek, který se vzedme, kde se mu zlíbí a spálí věci, co se mu znelíbí a nebo se mu protiví - Legs Raven Adamsové je divoce se vzdouvající požár, který by spálil celý prales, kdyby na jeho větvích rašili muži. Legs (1996) chtěla ochránit pár žen, Legs (2012) chce ochránit každou, která to potřebuje. Kontrasty a podobnosti obou i jejich sester z Foxfire jsou plamenné! - i tenhle Foxfire mě do sebe vtáhl a nepustil, to mám moc ráda. - Oboje za pět - well done! =´) "Duše je jako plamen, který má ohromnou sílu, dokud hoří..."

plakát

Aimee a Jaguár (1999) 

Hola Guys! =´) ...nechtělo se mi ani mrkat, aby mi něco neuteklo...výborně! - ach ano, škoda té nízkorozpočtovosti. Ale díky bohu za to, že nešetřili na hereckých výkonech a atmosféře. - "Láska trvá navěky."

plakát

Ona (2013) 

Hola Guys! =´) Pro mě neuvěřitelně zajímavý zážitek. Jsem doslova otřesena a taky je mi hezky, je to rozporuplné a plné. Na rovině psychologické a sociologické tak silný a rozpínavý snímek, že nad jeho aspekty přemýšlím i pár hodin poté, co jsem jej viděla. Hluboce pátrající filmy, které přešlapují hranice, mam ráda. Je to originální, milé, hrozné, pomalé, bolestné, slzopudné, rušivé, přemýšlivé, hluboké i romantické. Zvláštní, ale větrné. Doopravdy, mám zajímavé pocity...rozhodně na mě čeká alespoň ještě jedno shlédnutí. Za to dík, Jonze!=´) "You´re confusing me." "Hi there!"

plakát

Pocahontas (1995) 

Hola Guys! =´) ...za naprosto každé slovo, zpívané i řečené, za naprosto každý smysl, schovaný i řečený - A za každou chvíli, scénu i cit,...pro vítr! =´) "Colors of the Wind" - Ať vítr fouká! =´) J.

plakát

Pán přílivu (1991) 

Hola Guys! =´) Každý z nás má film, který jej kdysi vzal za srdce a ta láska, aniž by byla vůbec možna vysvětlit, pokračuje přes každou další filmovou minutu, až...TOHLE je pro mě láska! =´)

plakát

Nine Lives (2005) 

Hola Guys! =´) ...intimní příběhy...intimní herectví...intimní...jako kdyby si přátelé sedli ke sklence a vyprávěli si bez lží o nejskrytějších pocitech...ne odkud přišli, ale jak se cítí tam, co právě žijí...teď a tady. Fascinující... - děkuji. A: "Všichni jsme propojeni..." - a vůbec! Zaleží na tom čím? Žasnu nad nápadem a nad spracováním...často se to nestává a to miluji - takže ještě jednou za to dík! =´)