Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (172)

plakát

Jak přežít single (2016) 

Hola Guys! =´) Sic na životní chvíle "Guys" na západě mají své záhadné matematické výpočty, zabydlené byty a velké párty a New York, líbezné vánoční písně a byty na celém podlaží a bláznivě ujeté kamarádky, vysněné muže a taxíky a bílé plastové stromy a spoustu světel, nerozhodné bývalé lásky a pijí svíčky a hledají dvěstě dicků a furt jsou v jednom dni a zastírají, co je skutečné...ale! No, ženy jsou ženy, muži jsou muži, my jsme my a ty jsi ty a "my" jsme na tom, jednoduše, všichni stejně! We know. Hledáme...sami sebe. Kdykoli, jakkoli, v komkoli. A hlavně: osobitě. A za to dík! =´)

plakát

Wentworth (2013) (seriál) 

Hola Guys! =´) After first season...

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Hola Guys! =´) - after first season... - Ale dál už koukat nebudu...Tahle chladná jízda, sic brilantně napsaná, zrežírovaná, zahraná a promyšlená (!), zmrazila můj zájem o postavy či další vývoj událostí. Nepotřebuji další důkazy o krutosti lidské povahy a zběsilosti mocenské podstaty. Maketu světa americké politiky tak opouštím vážně ráda.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Hola Guys! =´) Za tu neodolatelnou osmdesátko-devadesátkovou atmosféru přidávám hvězdičku! =´) A taky mi to připomnělo dětství, jak by ne! ...ležíme s bráchou na koberci, s vykulenýma očima sledujeme Akta X a víme, že si večer budeme pouštět E.T.ho a že taťka za chvíli donese i kazetu s Věcí...paráda.

plakát

Co dál, doktore? (1972) 

Hola Guys! =´) Tak tuhle sedmdesátkovou, stylovou a vyšperkovanou jízdu jsem si dnes vyloženě zasloužila! :D Už dlouho jsem se takhle nezasmála! Za to dík!

plakát

Sangaïlé (2015) 

Hola Guys! =´) ..."Kdo jsem, čeho se bojím, kam se ubírám, jak překonám svůj strach - jenom já si pomohu, jen já a nikdo jiný. To já jsem tou, která si nakonec jedině musí pomoci, překonat svůj strach. A to, že po něčem toužím, znamená to, že si to mohu jen tak jednoduše vzít? Chci být šťastná! Ale kdo mi ukáže směr, jakým se mám vydat?" - mnoho filmů se mi zdá skvělých, protože mají dokonalé herecké výkony, parádní kameru a dokáží mé city napnout na maximum, natolik, že polykám slzy, třeba; přemýšlím, hodně; zírám, mnohokrát! Ale některé vidím jasněji! Vystihnout ve filmu pocit, myšlenku, v tom je pro mě to pravé životní filmové umění! Poznámka: Sangailé je prvním filmem, kdy mi lesbická rovina přišla nevhod. Jako kdyby byla navíc, tím myslím. Napadá mě, že kdyby Sangailé svoje sebepoznání prožila s klukem, vyznělo by vše silněji. - ale neberme to na těžkou váhu, já jen chtěla, aby Austé byla šťastná! :D Ach, Austé, dík za to, jak stylová a životní jsi byla!!! =´) "Noone will understand you better than Me..." "I know."

plakát

Jentl (1983) 

Hola Guys! =´) Zbožňuji filmy, které mou duši, mou představivost, mou vůli žít po svém, rozfoukají do všechno možných směrů, dimenzí a světů! A za to dík, Yentl, protože dohrávají poslední tóny a já tu sedím a nechám se tou silou příběhu, slov a citů jen tak unášet a Bůh ví, že to bylo napsáno! (A zahráno a natočeno a zazpíváno a prožito!) /Skvěle!!!/ =´) "Papa, watch me FLYYYY!"

plakát

Funny Girl (1968) 

Hola Guys! =´) Hvězda navíc za Barbřinu neodolatelnou a veskrze inspirující OSOBITOST!

plakát

Hra peněz (2016) 

Hola Guys! =´) PaneBože! Tento svět doopravdy produkuje filmy jen pro to, aby ukázal, jak je tento svět v h....u?! No, varují nás myšlenkou...a ta je zásadní.

plakát

Pestrobarvec petrklíčový (2014) 

Hola Guys! =´) Oceňuji: Když mě film překvapí a když převede hloubavou vztahovou /či téměř filozofickou/ myšlenku na filmové plátno - To je doopravdové umění. Great job, mistr Strickland!

Ovládací panel
3 body