Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Rivalové

Rivalové (2013)

Jeden z nejsilnějších filmových zážitků. Vyloženě jsem hltala každou minutu. A přes to, že se o formule vůbec nezajímám, jsem si film na 200% užila, neboť příběh dvou věčných rivalů, kteří jdou celý život proti sobě, ale přesto jim na sobě záleží, vzbudil emoce i ve mě, v člověku, kterého jen tak něco nerozpumpuje. Do toho napětí, skvělý zvuk, touha a odhodlání které provází celý příběh dělají z filmu naprosto nezapomenutelný zážitek, který ještě umocňuje fakt, že je natočen podle skutečnosti.

Zachraňte pana Bankse

Zachraňte pana Bankse (2013)

Miluji filmy tohoto typu, takže já osobně jsem byla nadšena. Myslím, že film byl velmi dobře zpracován a scénky z obou časových os na sebe krásně logicky navazovaly. Celý příběh byl velmi příjemný a dokázal v člověku vyvolat různé pocity, které se velmi rychle střídaly. Radost nahrazoval smutek, smutek štěstí a štěstí pocity nostalgie. Film byl inspirován skutečností a dokonce se zde objevily i fotografie a nahrávky z reálného života, což závěru dodalo nádech sentimentu. Pro mě měl film vše, včetně skvělých herců. Takže osobně nechápu některé záporné kritiky.

Divočina

Divočina (2014)

Jeden z těch filmů, který zanechá zvláštní pocit a donutí člověka zamyslet se nad svým životem. Osobně je mi námět blízký, taky z toho důvodu mám z tohoto snímku daleko uspokojivější pocit. Role Reese padla jako ulitá a upřímně si v hlavní roli nedovedu Jennifer Lawrence ani Scarlett Johansson představit a Emmu Watson už vůbec ne. Takže pro mě společně s Birdmanem určitě nejlepší filmový zážitek za poslední měsíce.

Millerovi na tripu

Millerovi na tripu (2013)

Super!! Budu opakovat ostatní, ano, závěr se příliš nevyvedl, ale přes to jsem musela dát 5 hvězdiček, protože to prostě stálo za to. Pobavila jsem se báječně - skvělé hlášky, super zápletky, nápaditost, spousta vtipných situací u kterých jsem se velmi dobře zasmála. Všichni herci byli báječní. (Castlova Molly Quinn) Líbily se mi i hudební vložky. Spousta skvělých scének. Podle mě obsahoval film snad všechno, takže spokojenost. Určitě se do budoucna ráda podívám znovu.

Ovládací panel
13 bodů