Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Hollarovi (2016) 

Film krásně smutný, příjemně veselý a neotravně sladký. Příjemná podívaná od začátku do konce.

plakát

Divočina (2014) 

Jeden z těch filmů, který zanechá zvláštní pocit a donutí člověka zamyslet se nad svým životem. Osobně je mi námět blízký, taky z toho důvodu mám z tohoto snímku daleko uspokojivější pocit. Role Reese padla jako ulitá a upřímně si v hlavní roli nedovedu Jennifer Lawrence ani Scarlett Johansson představit a Emmu Watson už vůbec ne. Takže pro mě společně s Birdmanem určitě nejlepší filmový zážitek za poslední měsíce.

plakát

The 41st Annual People's Choice Awards (2015) (pořad) 

Kolikrát bude ještě muset Castle vyhrát, aby se dostal na stage? Hlavně, že proběhlo vyhlášení všech amerických country kapel :/

plakát

Špinavý prachy (2014) 

Mě osobně film moc nenadchl. Místy dokonce nudil. Asi jsem čekala více, našlo se ale i několik vtipných momentů a pár zajímavých hlášek. Postava barmana Boba byla skvělá a perfektně zahraná, ale nejlepší byl samozřejmě miláček Rocco.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Nebýt některých zbytečně natáhnutých scén typu - někdo celou nudnou minutu jenom jde- bych dala 5*. Chápu, že film jakoby točili dva malí kluci, ale některé pasáže jsou pro diváka bohužel nudné. Přesto mě film moc hezky překvapil, líbí se mi ta originální myšlenka, která z filmu dělá zase něco nového. Příběh pro mě má hlavu i patu, i když je trochu podivně seskládaný (což mi osobně ale nevadilo), nechybí ani dobrý humor a výborní herci, (pohledy tatínka -Ondřej Vetchý-, když se "amatérsky" dívá do kamery mě rozesmál vždycky). Takže u mě dobrý, ráda se podívám při další příležitosti znovu.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Asi jsem podle některých komentářů člověk s IQ nižším než 5, ale já osobně jsem se bavila opravdu skvěle. Je to povedená, šílená komedie u které se má člověk uvolnit a prostě se pobavit. Ano, některé scény je nutné brát s rezervou, ale to lze u takovéhoto typu komedie předpokládat... Podle traileru jsem čekala hodně a podle recenzí zase málo...nakonec tato praštěná komedie předčila naprosto všechna očekávání. Naopak si myslím, že u tohoto filmu se nedokáže pobavit jen člověk, který naprosto postrádá smysl pro humor.

plakát

No Limit (2012) (seriál) 

Překvapivě dobrý. Ze začátku, než se to rozjede a člověk se seznámí s dějem a s postavami, to trochu vázne, ale od 3. epizody už dobrý. Po 1. sérií 4*.

plakát

Pozemšťané (2005) 

Film -dokument- který by měl vidět, a nad kterým by se měl zamyslet, každý člověk. Pro mě osobně to byl jeden z kroků k vegetariánství - a to jsem maso kdysi milovala.

plakát

Ona (2013) 

Celou dobu dobrý, bavila jsem se, byla jsem zvědavá na vývoj příběhu...ale konec mě zklamal. Jakoby snaha dostat se z toho ven a nějak to ukončit. Škoda toho konce, ale jako celek to rozhodně špatné nebylo.

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) 

5* za vzpomínku na dětství :)