Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (706)

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Tohle nebyla Addamsova rodina ani náhodou. Ve srovnání s filmy s Anjelicou (původní černobílou jsem neviděla) nevtipné, neroztomilé, neděsivé, nemrtvé. Pohádka pro děti o vychrtlých bárbínách a nějakých kuželkoidních lidech. Nelíbilo. Ale hudba byla občas fajn.

plakát

Agáta Jaromíra Soukupa (2022) (pořad) 

Zjevila jsem se tu celkem náhodně, ale náhodně jsem taky přepla barrandov a hle, Soukup s Agátou, načež mě tu v komentářích naprosto odrovnalo líčení jistého uživatele, jménem Allien.9 a naprosto se mi tím daná epizodka... No, vlastně nevím, přepínám. Ale děkuji za slastných 5 minutek.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Lepší holčičí akční komedii jsem snad neviděla. Místy to sice bylo zvláštní, až nudné, ale já se u toho bavila.

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Jedna z nejlepších věcí/soutěží, co se vysílala. Cestování a informace o kulturách různých světových kontinentů jen přes celevizní obrazovku.

plakát

Americká manželka (2016) (seriál) 

Nevtipnost a nezajímavost sama. A ty její oči jsou až děsivě odpudivý.

plakát

Američtí mistři grilu (2020) (pořad) 

Takový průměr z pořadů/soutěží. Ráda bych trochu víc nakoukla pod poklicku, přišlo mi to až moc rychlé, nakonec jsem nic neviděla, ani si to nevychutnala tak, jak bych chtěla.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Jedna z mých oblíbených soutěží! Tyra je úžasný člověk a když jsem byla menší, byla můj velký idol. Tohle jsou Vyvolení v holčičí verzi, spousta chůze na mole, šminků, úprav zevnějšku, korunu tomu nasazuje zženštilý černoch se sakra dobrou chůzí na podpatcích, ktetou by záviděla asi každá. Toho doplňuje fešný Ken/Jay, který svými občasnými výrazy a hláškami hodně pobaví.