Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Klíče od pevnosti Boyard (1990) (pořad) 

Hodinové epizody ještě ujdou, ale dvě hodiny na jeden díl pořadu??? To je prostě šílenství.

plakát

Mimoni (2015) 

Animace je úchvatná, vypadá to nádherně, ale Minioni prostě svůj film neutáhnou, jsou perfektní doplněk Grua a tepr když jim Grua seberete ukáže se, jak skvělá postava Gru je a že Minioni které jste milovali sami o sobě až tak perfektní nejsou.

plakát

Jurský svět (2015) 

Takhle měl vypadat Jurský Park 2, přestože jedničku Jurský Svět nepřekonal a podle mě se jí ani nepřiblížil, je jejím důstojným pokračovatelem. Narozdíl od Ztraceného světa a trojky

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

Na jedné straně krásné záběry a docela rozumné myšlenky, na druhé straně poněkud naivní a pokrytecký ekoextrémismus. 4 hvězdy dávám hlavně za tu první stránku dokumentu. Všem zároveň doporučuji sehnat si verzi s dabingem od Alfreda Strejčka, protože je na úplně jiné úrovni než ta od Zdeňka Svěráka.

plakát

Na zdraví (1982) (seriál) 

Když se řekne útulnost, představím si srub, krbová kamna, čaj, sušenky a Na zdraví. Taky je to perfektní dopolední seriál pokud jste nemocní a televizi je to jedna blbost vedle druhé, tohle je pak jako zjevení. To že má nejlepší úvodní znělku ze všech seriálů už je jen třešnička na dortu.

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Když se budu neustále přesvědčovat že tohle není Breaking Bad, těch pět hvězd dám. Ale už jen to že se vracíme do Heisenbergova světa bez Heisenberga mně láme srdce. Vraťte mi Walta a Jessieho já chci zpátky Breaking Bad!

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Všechno špatně. Vtipy nejsou vtipný, nic se tam pořádně neděje, všichni působí nervózně a křečovitě a co je nejhorší já jakožto možný divák nemám sebemenší důvod na to koukat. Jediný co tenhle koncept může nabídnout je zábava a ta bohužel chybí. Vlastně jsem se na to podíval jen kvůli Martinu Rotovi a i když tam byl jedinej použitelnej tak to bohužel nezachránil. Edit: Třetí díl a konečně jsem to vydržel do konce, pokud se teda dá nazvat znuděnej odchod k počítači a puštěná televize v pozadí jako úspěch. Třetí díl mně nasral víc než předchozí díly, protože potenciál FattyPillowa byl kompletně zadupán a celou dobu tam jen pouštěli jeho nejtrapnější momenty ze streamů a dělali si prdel z jeho váhy. Och, jak originální!

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Klidně mě snězte, ale ty čtyři hvězdy jsou za Gandalfa, vizuální zpracování a krásný Nový Zéland, zbytek je prostě nuda. Je to film o tom, jak parta lidí tři hodiny jde.

plakát

Žraloci (2005) odpad!

Jak pravil klasik: Teď už ale opravdu žerty stranou tohleto, už mě to na mou duši žádná legrace. Tenhle film je tak neuvěřitelně mizernej, že jeho špatnost ani není vtipná.