Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (55)

plakát

Hra o trůny - Zlatá koruna (2011) (epizoda) 

Jedna z nejoblíbenějších epizod. Vejce jsou pořád jen vejci. Nejkomičtější Tyrionovo doznání. Sansa pořád pipina kdákající a kdákající... ale vyřkla i něco, co Nedíka nakoplo. A nejlepší nakonec, tzv. zlatá koruna, naivní to samozvaný poslední drak.

plakát

Hra o trůny - Vlk a lev (2011) (epizoda) 

Ned neuposlechne rozkaz od krále, dva teploušci si budou navzájem honit a Lannisterové opět coby záporáci jaXviň.

plakát

Hra o trůny - Mrzáci, bastardi a zlámané věci (2011) (epizoda) 

Nikdo důležitý opět nezemřel, Ned našel jednoho bastarda krále a Catelyn zajala Tyriona. Samé řeči, kdo s kým a proč, co kde má. Kdy už konečně někdo někoho zabije?!

plakát

Hra o trůny - Lord Sníh (2011) (epizoda) 

Njn... "Winter is coming" Žádné velké drama se nekoná, Daenerys v čekání, nikdo nikoho nezabil, jen samá moudra.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

V tomto pokračování jsem očekávala více akce a toho dobrodružna, místo chození a poznávání ničeho/něčeho. Ale i tak mě to uchvátilo. Děj mi přišel celistvější, méně nudný na časovou náročnost.

plakát

Zázračná planeta - Série 1 (2006) (série) 

Úchvatné... Dokumentární cyklus, snad ten nejlepší, nejpropracovanější, o matičce Zemi. Dokonalost sama.

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Nic promyšlenějšího, na pochopení složitějšího, ale zároveň ne nelogicky zamotaného a neretardovaného jsem neviděla, až do teĎ!!! Na procvičení logického uvažování diváka dobré, ale zmagořitelné do morku kostí. Drsnější prostředí i slovníky samozřejmostí. Tohle je pro mě věc, která na první pohled po dušičce pohladí, v opojení klidu z ničehonic dušičku rozstřelí na miliardu kousilínků, po dopadu posledního malého kousíčku dušičky se jako zázrakem zase zhojí a na konci to dušičku posadí na zadek s nepochopitelným usměvem od ucha k uchu a s výrazem v očích "héééj!..." a nic víc... Protože se dušička na víc nezmohla a neměla co víc říct... :) DOKONALÉ!