Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Svět podle Garpa (1982) 

Řeknu to takhle: pokud jste knihu četli, bude pro vás tento film obrovským zklamáním (tak jako pro mě). Pokud jste ji nečetli, jste ve značné výhodě a možná se při sledování filmu občas i zasmějete.

plakát

Bílé maso (2008) 

Obávám se, že tento film je vhodný pouze pro lidi, kteří dokážou ocenit schopnost všech postav udělat v každé situaci tu největší pitomost, jaká je zrovna napadne (např. přiznat se k vraždě, i když nejsou žádné důkazy, nebo jít do domu s člověkem, kterého podezřívají z toho, že něco udělal jejich známému... tento film je očividně plný géniů, jejich kreativita mě celou dobu udivovala).

plakát

Městečko Twin Peaks - Epizoda 8 (2017) (epizoda) 

Twin Peaks jsem sledoval, protože se mi líbila hudba, Audrey a atmosféra. Tahle série mě docela zklamala, upřímně řečeno to zachraňuje už jenom ta hudba (obzvlášť se mi líbilo vystoupení Nine Inch Nails).

plakát

Akta X - Válka koprofágů (1996) (epizoda) 

Tak tohle je ten nejlepší a nejstrašidelnější díl z celého seriálu (možná je trochu brzo to rozhodovat už na začátku 3. série, ale stejně si myslím, že tohle jenom tak nepřekonají). Navíc je zajímavé, že tak bizarní události jsou zobrazeny realisticky, zatímco v jiných dílech je popsané vládní spiknutí, které mi připadá dost pravděpodobné, tak podivně, že tomu ani já (při tomhle dílu se mi chvíli zdálo, že po mně něco leze, sice ne přímo šváb, ale stejně...) nevěřím.

plakát

Tajemství řeči těla (2008) (TV film) 

Docela zajímavý dokument, ale vadily mi 2 věci: 1) bylo tam uvedeno příliš málo informací (asi je to tím, že to v daném čase nestihli říct, hodina a půl je v tomto případě opravdu málo, vůbec by mi nevadilo, kdyby přidali třeba půl hodiny nebo i hodinu) a 2) dabing (hlavně když překrýval ukázky tónu hlasu).

plakát

American Horror Story - Kapitola sedmá (2016) (epizoda) 

Tenhle díl je o něco méně nudný než ten minulý, to však bohužel nemění nic na tom, že je o ničem. Vypadá to jako kdyby všichni herci ztratili scénář a snažili se jenom nějak vyplnit čas bez ohledu na to, jaká blbost z toho vzejde. Sakra, už vidim, jak to natáčení asi probíhalo: "To ten scénář nemá vůbec nikdo? Já už mam docela hlad. Rychle něco natočíme a pak zajdem do tý nový restaurace." "No jo, to mi připomíná, že mam s sebou sekáček na porcování svačiny, tak to bysme mohli využít, ne?" "Co ty máš vlastně k svačině?" "Smažený kuřecí stehno." "Tyjo, teď mě napadlo, že bysme tam mohli dát nějakej oheň, třeba pochodně nebo tak." "Super nápad, a taky bysme mohli někomu sežrat nohu." "Bezva, tak to rychle natočíme a padáme."

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Na můj vkus je tam trochu moc záporáků, to už pak není ono. Jo, ta holka vypadá dost děsivě, zvlášť když jí svítí oči ve "tmě". Ale kdo by se bál malýho kluka, bezdomovce a ženy v depresi? Vždyť se jich nebojí ani hlavní hrdinka (která by si mimochodem měla občas ostříhat nehty).

plakát

Marťan (2015) 

Další variace na Robinsona Crusoe, tentokrát ale musí hlavní hrdina přežít v horších podmínkách, než je neobydlený tropický ostrov plný jídla, vody a dýchatelného kyslíku. Naštěstí pro něj se mu snaží pomoct celá planeta Země - zní to sice dost naivně, ale to mi v tomto filmu kupodivu vůbec nevadilo. Jediným problémem je tedy opět to, že film trvá příliš dlouho (někdo by měl navrhnout zákon, který by zakazoval točení filmů delších než 2 hodiny).

plakát

Kořist (2007) 

Pokud si rádi zakřičíte na televizi (vhodné jsou například hlášky "Zmlkni!", "To sou blbci!", "Jé, lev!" nebo "Dobrou chuť!"), je tenhle film přesně pro vás. Nic víc od něj ale nečekejte.