Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Americký sniper (2014) 

Film natočený pěkně. Bohužel pro mne, jsem současně s tím četl i knihu. A těch vymyšlených scén a vymyšlená hlavní zápletka bylo hodně. Tím, to nadšení z filmu dost opadlo a nemohu tomu dát plbné hodnocení, ikdyž se na film rád za čas kouknu znova. Kdo četl knihu, asi také bude zklamaný, že 65% toho je udělané jen zpestření příběhhu pro plátna kin. Jinak rozhodně - nezávisle na knize - opět povedený clintův snímek.

plakát

Projekt X (2012) 

Párty, které bych se rád zúčastnil. A soundtrack, který tomu přidal grády. Už vím, jak budu trávit příští narozeniny.

plakát

Marley a já (2008) 

Když jsem na filmu kdysi byl v kině, tka jsem s první hodinu smál, druhou stěží zadržoval slzy. Tehdy jsem prohlásil, že to po druhé nechci vidět, protože ikdyž je to velice skvělý film, tak finále je dost smutné. Po několika letech jsem to nyní viděl znovu. Znovu jsem upustil slzu, znovu jsem konstatoval, že je to užasný film..a znovu už ho nechci vidět. :)

plakát

V kleci (2012) (pořad) 

Dokument mne bavil. Sice je pravdou, že se snímek dost zaobíral emocemi, vztahy a podobně. Kdyžto ale s odstupem času zhodnotím - tak to bylo velice příjemné koukání. Matta "danger" Schnella sleduji po očku i nyní. Fanouškům MMA sportu mohu doporučit.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Očekával jsem nějaký super gangsterský kousek..ale byl jsem zklamaný. Sice můj oblíbený Tom je skvělý, jeho postava mu zkrátka padne, ale to je tak vše. Film mne dvě hodiny nudil. Stále jsem čekal, kdy se konečně začne něco dít, kdy se rozjede akce, u které budu napětím bez sebe. Nic se nedělo. Dával jsem tedy naděje v nějaký závěr a ten byl tak ubohý. Takže ikdyž film má 81% za mne velké zklamání. Proto hodnotím trojkou - za Toma - poněvadž jinak to byly dvě ztracené hodiny .

plakát

Neporazitelný: Vykoupení (2010) 

Im Yury Boyka. Most complete fighter on the world.. .to hovoří za vše. Parádní filmek s mistrem bojových umění. Tento film neomrzí ani po páté. Už bych bral pokračování.

plakát

Blood and Bone (2009) 

Ikdyž jsou komentáře celkem negativní, tak naštěší procenta hovoří jasně. Je pravda, že u filmu se nemusí moc přemýšlet, ale to je většina podobných filmů. Tento je umocněný Jai Whitem. Z vězení se probojuje až před špičku jakési mafie. A to takovým způsobem, že to za to stojí vidět. Nadopovaný Bobb Sapp si opět střihne roli, jemu šitou na tělo a Jai Whitem s ledovým klidem zmlátí jeho, i pár dalších. Pohodová oddychovka pro milovníky žánru.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Cameronova bejvalka to zase pěkně vyhrála. Ve filmu "Smrt čeká všude" parádně navodila tamější atmosféru a vzniklo z toho dílo, co stálo za shlédnutí. A světe div se. Povedlo se to i u tohoto snímku. Od začátku sleduje pátrání po Bin Ládinovi. Přes množství výslechu a mnoho mrtvých pak vše graduje v závěru, který mapuje atak na Usámovu vilu. Není to film s bůhvíjakým drivem, to by asi u takového dilmu nešlo, vše ale užasně nahrazuje atmosféra filmu a samotný děj. Jsem si jist, že mnoho lidí potěší tak, jako mne.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Film možná dle mého trochu kazí to Tarantinovo přehánění a asi ne uplně ideální závěr, ale určitě je to užasný western s totálně užasným soundtrackem. Už se těším, až ho uvidím znova. Výkon "negra" Foxe se mi také moc líbil. Takže právem se umístil hodnocením tam, kde je. Téměř tři hodiny uplynuly jako voda a dojem, který ve mne zanechal film je velice pozitivní.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Je pravda, že dějově se od podobných filmů - které přesto zbožňuji, nedá čekat hodně. Každopádně - tento film by neměl utéct žádnému milovníkovi bojových umění. Scéna střídá scénu, množství menších i větších rvaček v mnoha podobách. Hodina a půl pěkné řežby. Musí se nechat, že při bojových scénách jsem žasl. Jednoduše luxus. Už aby byl druhý díl a vůbec bych se nezlobil, kdyby Iko točil dál podobné záležitosti. A vidět ho v nějakém filmu s Tonym Jaa by mohlo být zajimavé.