Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (6)

plakát

Vampire Academy (2014) 

První věc kterou musím říct, ať tohle nikdo nesrovnává s Twilight, opravdu je to úplně odlišné a taky úplně o něčem jiném. A tohle bylo i stokrát lepší, i když na knihu to prostě nemá, tam je toho mnohem víc a celkově děj více pochopíte. Celkově já jsem byla s filmem spokojená a když mi přišel docela urychlený :). Ten konec, no já jenom doufám, že bude další díl ;). Myslím, že zas tak špatné to, ale nebylo a z herci jsem byla taky spokojená, i když ředitelku Kirovou jsem si představovala úplně jinak :). Určitě tomu dejte aspoň šanci :).

plakát

Kopí osudu (2010) (TV film) 

I když tento film je hodnocení zde celkem dost špatně, že to vypadá tak že se na to nemá vůbec žádnou cenu dívat, ale mě to tak strašné nepřišlo. Znovu bych se na to asi už z těží koukala, ale řekla bych, že když nevíte na co kouknout tak zas špatné to není. Kdybych ale před kouknutí věděla, že je to německý film tak bych se na to vůbec nekoukala, protože se mi německé filmy vůbec nelíbí.

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Před filmem jsem četla knižní předloha a hodně toho zanechali, čím film nezkazily. Ale přitom mi trochu přijde, že tomu filmu něco chybělo, nedokážu přesně říct co, ale vím že nejspíš něco jo. Z hereckým obsazením jsem byla moc spokojená a atmosféra filmu byla taky skvělá. Moc ráda se na tento film ještě někdy kouknu.

plakát

Méďa (2012) 

U toho to filmu jsem se hodně zasmála. Bylo to něco nového co jsem zatím neviděla a kdo by si pomalu nepřál mít takového plyšáka, já bych ho možná i popravdě brala, ale bála bych se, že by mi třeba po chvilce začal lézt na nervy. U tohoto filmu jsem taky byla hodně spokojená z hereckým obsazení - Mark Wahlberg je skvělý herec. Pokud hledáte nějakou dobrou komedie u které se i zasmějete myslím, že tohle je dobrá volba.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Co to mělo být? Pro mě to byl jeden z nejhorších filmů co jsem zatím viděla. Sice jsem tomu dala dvě hvězdičky, ale to snad jen proto, že pro mě byl dobrý výběr herců. Ale celkově mě film zklamal a čekala jsem zpočátku úplně něco jiného. Začátek filmu byl ještě dobrý, ale nejvíc mě zklamal asi ten konec a vypadá to na to že by měl být i další díl, když konec byl celkem otevřený.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Nevěděla jsem vůbec co mám o tohoto seriálu čekat, ale řekla jsem si kouknu na pár dílů a uvidím jak se mi to bude líbit, a popravdě mě to hodně začalo bavit. Líbí se mi co vymysleli, a z hereckým obsazením jsem byla dost spokojená, především z Reginou která se na zlou čarodějnici dokonale hodí. Nejvíc mi na seriálu, ale vadily ti pohádkové části, přišlo mi to nedodělaný a moc nereálné, tím by se měli polepšit. Jinak moc pěkný seriál který určitě stojí za shlédnutí.