Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (24)

plakát

Death Note (2017) 

Čekala jsem to horší. Ano v porovnání s předlohou a anime je to špatný, ale jako americká verze, kde nesmí chybět nadržení puberťáci a iracionální drama, to ušlo. Plusové body za kameru, hudbu a Ryuka.

plakát

Pod kůží (2013) 

Největší plot twist byl Kryštof Hádek. Jeho angličtině se alespoň dalo rozumět.

plakát

365 dní: Ten den (2022) odpad!

První díl měl alespoň relativně koukatelné erotické scénky a trochu nějakého děje... Tohle byl pain od začátku do konce. 80% kompilací hudby a sestřihu random záběrů, 10% příšerných dialogů a 10% podprůměrných erotických scén. Aspoň to prostředí bylo docela pěkné.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Soukupův monolog doplňující se občasnými scénkami připomínajícími začátek hodně špatného péčka. Až budu chtít někoho mučit, pustím mu nonstop celou sérii.

plakát

Pan Nakládačka (2013) (seriál) 

stačila první minuta prvního dílu abych na to zírala s výrazem "co to ku*va je??" po prvním dílu nedokážu říct, zda je to strašně super nebo strašně blbý... :D

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) 

Česká parodie na survivor... raději bez komentáře.

plakát

Pozemšťané (2005) 

"Kdyby měla jatka prosklené zdi, většina z nás by byli vegetariáni." Hodně silný film, který donutí snad každého, ale se zamyslel nad naším přístupem ke zvířatům. Lidé by měli přestat ignorovat tuto realitu a převzít zodpovědnost za živočišné produkty, které kupují, protože ty "produkty" byly předtím živé bytosti.

plakát

Tlustí, nemocní a téměř mrtví (2010) 

Obézní chlápek se rozhodl držet dva měsíce dietu na rostlinných šťávách. Jezdí po USA a lidem říká že nic nejí, což není moc pravda, protože v podstatě dostává živiny z těch šťáv. Dělá rozhovory s obézními lidmi, kteří nic neví o stravě a prakticky se živí ve fastfoodech. Podstata je určitě pozitivní, snaha přivést lidi ke zdravému životnímu stylu tu je, ale je podaná takovým způsobem, že po 10 minutách filmu už se nudíte a prakticky se nedozvíte nic nového, jen fakt, že Američani jsou tlustí, fastfoody jsou nezdravé a že máme jíst zeleninu. Na toto téma bylo natočeno spoustu skvělých filmů, které vás donutí zamyslet se nad tím, co jíte, ale tenhle k nim rozhodně nepatří.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Super pohodový seriál, když toho máte prostě moc a chcete nějakou oddechovku. Zábavný, originální, žádné velké drama, ale zároveň se u něj nenudíte a děj se stále rozvíjí. Hledala jsem něco, u čeho se pobavím, zapomenu na problémy a zároveň něco, u čeho moc nemusím sledovat příběh, no a tohle je přesně ono. // 1. série super, hodnotím 80%. // 2. série - některé díly jsou opravdu super, to se bavím od začátku do konce, některé díly jsou však slabší. 80% // 3. série - skvěle mě baví, jak je každý díl pojatý úplně jinak a přitom je to pořád stejný příběh. 90% // 4. série - občas se najde nějaký nudný díl, ale většina mě hrozně baví. 86% // 5. série - dějová linie trochu upadává, začíná to být už takové ohrané, ale na oddych pořád fajn. 78% // 6. série - na občasné sledování je to bezva, ale už to nemá takovou šťávu. 78% // celkové hodnocení 82%