Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (72)

plakát

Imaginární lásky (2010) 

hra barev, záběrů kamerou a hudby. zajímavý umělecký dojem. nejedná se o oddechovku, i když příběh samotný je stupidní.

plakát

Erasmus a spol. (2002) 

i když má film plno chyb, nebudete se u něj chlámat smíchy a při řadě scén si budete říkat: co to je!?, tak to stejně nakonec bude milý film. zejména pro ty, kdo znají erasmus

plakát

Nedotknutelní (2011) 

krásná hudba, povedené vtipy, pěkné záběry, dobré herecké výkony. prostě skvělá francouzská komedie

plakát

Samba (2014) 

kdyby Gainsbourg zahrála svou roli pořádně, tak bych jí to možná i věřila, ale takto to bylo hodně moc umělé. Ale téma, o kterém film pojednává je opravdu zajímavé a smutné. Dozvíte se, co se kolem vás vlastně děje. A to, co se děje je dost vážné, i když je ve filmu plno scén, kdy se celé kino otřásalo smíchy.

plakát

Zelená míle (1999) 

to je ale kravina. sice dobře zahraná (tedy některými. někdy to působí přehraně), ale je to divné!

plakát

Marley a já (2008) 

četla jsem knížku a ta je mnohem zábavnější a zajímavější než film. Jsou skvělé možnosti, jak ho zpracovat, ale tady se to nepovedlo. Je to nudné, nijaké, nemastné neslané.

plakát

Renoir (2012) 

krásné záběry. klidná atmosféra, kterou je možno vnímat při záběrech přírody. do toho krásné melodie na klavír. tyhle momenty jsem si užívala. andrée mne svým charakterem vytáčela a jean občas také. herecky se podařilo vychytat charaktery a vlastnosti postav, ale dramatičnost už trošku pokulhávala. musím totiž říct, že občas něco v některých scénách chybělo. něco, co by prohloubilo atmosféru. něco, aby divák nepocítil dramatickou atmosféru jen na pár vteřin, ale aby si ten pocit udržel po celou dobu záběru na naštvané, vážné či utrápené obličeje postav.

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

některé příhody se trošku liší od knihy, ale jako celek se podařil udržet charakter knihy. milé, vtipné, oddechové...

plakát

Ať žije nebožtík (1935) 

další ze skvělých starých českých filmů, u kterého se člověk pobaví, odpočine si a užije si ho. přesto ne všechny vtipy jsou až tak legrační jako třeba u filmů s oldřichem novým či vlastou burianem.

plakát

Světáci (1969) 

zlatý poklad české kinematografie. co víc dodat...