Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (239)

plakát

Anatomie lži (2009) (seriál) 

Musím upřímně říct, že jsem naprosto závislá na tomto seriálu. A vážně mě mrzí, že jsou pouze tři série. Tenhle film je jeden z mála, který si zaslouží mnohem víc sérií. Díky němu jsem zjistila pár příznaků lži, začala jsem se zajímat o mimiku člověka a a celkově mě tento obor fascinuje. Náměty, příběhy, herci, úvodní znělka, prostě famózní. Tim Roth je skvělý, je tak zvláštní, až jsme si ho zamilovala.

plakát

Animalia (2023) 

Vizualně krasný počin s krásnou herečkou v hlavni roli. A kdyby nebylo zvláštního konce, který jako kdyby plivnul předešlým 90 minutam do tváře, mohlo by to být trochu jinde. Nemění to ale nic na tom, že jako celek to fungovalo dobře a po vizualni a hudební stránce to byla slast.

plakát

Aquaman (2018) 

Wan Aquamanovi sedl jak pekáč na prdel. Myslím, že bez něj by byl film kvalitativně úplně jinde. Bojové scény byly špica. Ale to bohužel nezachrání to, že je film místy až překombinovaný, předvídatelný a neodpouští si klišé scény. Jako haló, všude se bojuje a oni si musí zrovna vyjevit city? Tím, že je už moc v dnešní době přehrdinováno, tak je o dost těžší něčím zaujmout. Přišlo mi to jak Thor ve světě Avatara a Nema, chyběla už jen Dory :D. Ale je fakt, že to bylo koukatelný, a dětem by se to určitě líbilo. A taky v IMAXu to musí být zážitek.

plakát

Avengers (2012) 

Proč začínat zlehka, když to jde i naopak? Avengers se s vámi nepářou a od první minuty jste povinni se soustředit, aby vám nic neuniklo. S první minutou začíná 2 hodinová akční zábava ve hvězdném obsazení. Film plný akčnosti a zábavy (neotřelé hlášky Tonyho Starka, grimasy Hulka) . Každému hrdinovi se dostane pozornosti, takže ti, kteří milují nejednoho hrdinu, tak mohou mít Vánoce. I přes to, že jsem od filmu čekala mnohem víc, vlastně ani nevím co, tak to stojí za to a těším se na dvojku.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Jakože..nečekala jsem to. Věděla jsem, že to neskončí se 100% dobrým koncem, ale nečekala jsem ani jak zlé to bude.Bavilo mě to děsně moc. Bavilo mě, jak to bylo provázané, že ačkoliv každý měl jinou misi, nenudili jste se, působilo to uceleně, přehledně, dávalo to v návaznosti na další scény smysl. Bála jsem se, jaký brak z toho bude, a úplně mě odrovnalo jak skvěle to fungovalo. Divák se neobejde bez důležitých filmů jako Thor, Captain America, Avengers..Bavilo mě, jak už od začátku to má grády a umírá se o 106. Co už se mi nelíbilo bylo, kdo všechno umřel. Některé jsem čekala, jiné naopak vůbec. A furt jsem se držela naděje, že je to celý omyl, že najednou bude v záři reflektorů kámen času a tradá, zase se to zvrátí, a ono ne..ony běžely titulky. A Thanos se vrátí. A to na tom bylo asi nejlepší, od půlky filmu jsem nedýchala a rozhodně mi nepřišlo, že to mělo přes dvě hodiny. Naprosto směkám před visual artisty. A ještě jedna věc, Thanos je sympaťák, oceňuju, jak to není typický grázl, ale že projevuje i city a vlastně to asi nebude takový bad guy.

plakát

Baby (2018) (seriál) 

Italský seriál se skvělou hudbou, kamerou a hlavně mladými autentickými herci, kteří jsou naprosto skvělí. Bohužel v prvních episodách se ztrácite, a když to konečně nabere nějaký spád, skončí to. Nic to ale nemění na tom, že je to fakt skvělý počin, který stojí za to vidět, už jen kvůli té krásné Itálii a kontroverznímu tématu.

plakát

Barbie Růženka (2002) 

Řekne-li někdo Růženka, vzpomenu si na časy, kdy jsem měla panenku Barbie s dlouhými blonďatými vlasy právě jako Růženka, hřebínek, který hrát onu krásnou melodii pokaždé, když jsem ho zmáčkla. Takováhle pohádka byla jednou z mých nejoblíbenějších. Kdybych mohla, klidně bych se na ni podívala znova a vrátila se do tajuplného světa za obrazem. Vždy mě fascinovalo, jak je to krásně namalované a doteď je to taková má inspirace.

plakát

Barbie z Labutího jezera (2003) 

Odeta! Krásné šaty, krásné prostředí, krásný příběh. Sen každé malé holčičky.

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Nicholas píše krásné knihy, ale někdy až moc kýčovité. Nicméně Safe Haven je krásně natočený, jak by taky nemohl být, když se to točí u pobřeží, kde je atmosféra naprosto okouzlující. Na tomhle filmu Vám nic nevadí, ale naopak asi kromě té krajiny ani neoslní. Neříkám, že konec nebyl překvapivý, ale že by mi to vyrazilo dech, to ne. Milý film, toť asi vše.

plakát

Bídníci (2012) 

U tohohle zpracování jsem rozpačitá komentovat. Na jednu stranu moc dlouhý, na druhou stranu tak akorát. Mám smíšené pocity. Ze začátku jsem muzikál věčně stopovala, protože mě bolel zadek nebo za krkem, v jiných chvílích jsem přestat nemohla. Co ale nelze opomenout jsou výkony. Hvězdné obsazení, nádherný, neupravený zpěv, herci jsou naprosto přirození. Anne je hvězda! Hugh také skvělý. Koncem si mě film získal, nebrečím u filmů, ale tady jsem musela. Scéna hrála na city a ani já jsem neodolala.