Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (224)

plakát

Černé Vánoce (2019) 

Ještě se mi nestalo že bych v kině chtěla odejít domů. Po prvních minutách filmu jsem chtěla utéct. Co to jako mělo být? Herci? Hudba? Krev? Nějaký strach? Lekačky? Ani kapka naděje že by tenhle film měl lepší hodnocení. Obrovské zklamání letošního konce roku.

plakát

Máma (2019) 

Zajímavý horor akorát příliš zdlouhavý ten konec mohl být trošku víc drastičtější. Jinak to nebylo špatný.

plakát

Neznámá bitva (2019) 

Skvělý válečný film, ve kterém nechyběla pořádná bitva. Válka zima ty útoky na vesnici neměly chybu. Ukončení bylo až dojemné to ve válečném filmu nesmí chybět. I s věnováním. Úžasný.

plakát

Psí domov (2019) 

Pár věci tomu chybělo aby to mělo maximální hodnocení, ale líbilo se mi to. Příběh byl příjemný a zajímavý a i v některých momentech smutný. Více dramatu by neuškodilo, ale pointu to neztratilo. Herci byli příjemní a film mě bavil to je podstata.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Skvěle natočený s dobrými vybranými herci. Queeni a jejich písničky super mohlo tam toho být trošku víc. Ale i tak spokojená... konec se povedl!

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Horor, který byl pro mě příliš zdlouhavý ale zase naopak děsivý. Rodina byla úplně divná. Matka, která trpěla depresemi a smrti její matky, která umřela v domě kde žili společně jako celá rodina spolu i s manželem, který byl jako jediný normální.. Charlie byla hrozně škaredé dítě až mi v některých scénách naháněla strach. Divné chování a celkově co dělala bylo děsivé a nepříjemné. Bratr na mě působil taky hrozně zvlaštním dojmem. Horor byl doprovázen hudbou, která byla nepříjemná a působila mi husí kůži. Svůj účel to splnilo jako horor. Nebyla to sice žádná špička ale průměr si to u mě zasloužil.

plakát

Halloween (2018) 

Čekala jsem od tohohle Halloweenu strašně moc. Jako samo o sobě to nebylo špatné co se týče Michaela Myerse tak mi pořád nahání strach a i hudba která u toho hraje je velice nepříjemná a taky moje oblíbená, Co se týče vyvražďovaček tak to bylo pro mě hodně slabý a hodně věcí neukázali. Ale zase konec mě donutil dát vyšší hodnocení protože co se týče zakončení bylo povedené.

plakát

Já, Simon (2018) 

Skvělí příběh doprovázen příjemnými herci u kterého se člověk nenudil. Spokojená

plakát

Nevystupuj! (2018) 

Tenhle film byl neskutečně napínavý od samého začátku. Drama které ve mě vyvolávalo pocit ve kterém jsem byla napjatá vzteklá a seděla jsem jak přibitá. Tohle se vážně povedlo. Herci byli úžasní a skvěle sehraní. Po dlouhé době film co mě dostal do kolen...

plakát

Padesát odstínů svobody (2018) 

Ani minutu jsem neváhala že bych mohla jít do kina se zklamáním, a potvrdilo se... Asi nejlepší ze všech třech dílů, musím uznat, že tenhle díl byl úžasný, už jen díky tomu že tenhle díl mě nahnal ve třech scénách k slzám, což jsem nečekala a taky že tam byl humor, nasmála jsem se. Grey byl zase o něco zajímavější a přitažlivější a Anna byla mnohem půvabnější jak v ostatních dílech.SPOILER .Jsem hrozně ráda za to, že tam bylo ukázané to že Grey a Jack byli spolu ve stejné situaci ve které čekali na vhodnou pěstounskou rodinu. A jsem ráda za to odhalení, proč Jack tak strašně usiloval zničit Christiana. Co se týče konce byl velmi pěkný i dojemný. Líbilo se mi že, i přesto všechno Christian šel a položil své biologické matce kytici na hrob a v hloubi duše jí odpustil. Moc pěkná povedená scéna, Jsem velice spokojená na zaměření detailů např. rty ruce prsty očí momenty rozkoše. Prostě fascinující. Největší spokojenost. Nádhera.