Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (224)

plakát

Padesát odstínů svobody (2018) 

Ani minutu jsem neváhala že bych mohla jít do kina se zklamáním, a potvrdilo se... Asi nejlepší ze všech třech dílů, musím uznat, že tenhle díl byl úžasný, už jen díky tomu že tenhle díl mě nahnal ve třech scénách k slzám, což jsem nečekala a taky že tam byl humor, nasmála jsem se. Grey byl zase o něco zajímavější a přitažlivější a Anna byla mnohem půvabnější jak v ostatních dílech.SPOILER .Jsem hrozně ráda za to, že tam bylo ukázané to že Grey a Jack byli spolu ve stejné situaci ve které čekali na vhodnou pěstounskou rodinu. A jsem ráda za to odhalení, proč Jack tak strašně usiloval zničit Christiana. Co se týče konce byl velmi pěkný i dojemný. Líbilo se mi že, i přesto všechno Christian šel a položil své biologické matce kytici na hrob a v hloubi duše jí odpustil. Moc pěkná povedená scéna, Jsem velice spokojená na zaměření detailů např. rty ruce prsty očí momenty rozkoše. Prostě fascinující. Největší spokojenost. Nádhera.

plakát

Láska ve hvězdách (2014) (seriál) 

Díl co díl byl zajimavější a zajimavější. Seriál, který mě neustále něčím překvapoval a nejlepší bylo na něm to, že člověk nevěděl co se stane. V některých scénách jsem byla naštvaná že Em ublížovala Romanovi, ale vše mělo svůj důvod, proč tohle dělala.Škoda jen že to nemá víc dílů, ten konec byl nauzavřený, ale jinak jsem spokojená.

plakát

Když Harry potkal Sally (1989) 

Už od začátku jsem věděla, ze tohle bude super komedie. Úžasný příběh skvělí herci nemám co bych tomuhle filmu vytkla. Ani minutu jsem se nenudila.Spokojená

plakát

Něvesta (2017) 

Super horor, který mě nenudil, skvělé prostředí(opuštěný dum v malém opuštěném městečku.) děsivá hudba a se zajímavým příběhem se skvělými herci

plakát

Mary Kom (2014) 

Zajímavý příběh, nádherná hudba, která doprovázela děj správným směrem s příjemnými herci a Indickým prostředím. Nemám co bych tomuhle filmu vytkla.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Film mě hodně překvapil držel mě a ani trochu mě nenudil. Perfektně zpracované a natočené. Dramatická hudba filmu dávala šmrnc. Dr. Lan Gray na mě udělal velký dojem.

plakát

Emoji ve filmu (2017) 

Srandovní emoji animák, můžu říct, že to se povedlo, nenudilo mě to a sranda tam byla

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Příjemná pohádka s krásnou krajinou prostředím a příjemnými herci

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Krásný film s napínavým příběhem skvělými herci a hudbou která zapadala do situaci! Film mě bavil a dvojice se k sobě hodili tvořili moc pěkný pár!