Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (224)

plakát

Hladová řeka (2017) (amatérský film) 

Nevím co mám k tomuhle napsat asi jen to, že v některých minutách to bylo až trapný, ona se chovala hrozně a co se týče hudby tak se nebudu ani vyjadřovat...

plakát

Bílá vrána (2008) 

Hodně dobrý film se skvělými herci :)

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Jsem ráda že mě ani tenhle poslední snímek nezklamal, akčnost super herci super a co se týče efektů, tak jsem hodně spokojená.

plakát

Kouzlo přítomného okamžiku (2013) 

Film se mi líbil, sice měl takové pomalé tempo, ale mělo to své kouzlo. Hrozně jsem byla spokojená s herečkou Shailene Woodle....... Sutter (Miles Teller), na mě hrozně špatně působil do filmu ani k Aimee se vůbec nehodil, nevím proč, nepasoval mi tam. Ale co se týče příběhu, tak jsem spokojená.

plakát

Divoká dvojka (2015) 

Dobrá akční komedie, u které jsem se bavila. Sofía Vergara a Reese Witherspoon ty dvě mi do téhle komedie fakt pasovali, hráli spolu dobře střeštěnou dvojku.

plakát

Ostrov (2005) 

Další Bayův film, s kterým jsem velmi spokojená a uchvácená jak příběhem tak akčnosti tak s hereckým výkonem. Velmi mě překvapila i Scarlett Johansson velmi jí to tam pasovalo a role jí sedla.

plakát

127 hodin (2010) 

Úžasné prostředí, úžasný příběh, který se sice zaměřoval jen na jeden směr, ale i tak jsem byla velmi spokojená. Líbila se mi ta krajina i celkově jak to bylo natočeno v té propasti, v které byl Aron ocitnut, spadením velkého balvanu na ruku. Bojoval nevzdal se až do samého konce. Ten konec byl strašně pěkný. Obrovská spokojenost.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Příjemná a zábavná podívaná, Dobře natočené herci super (Justin Timberlake a Mila Kunis ) Film mě ani trošku nenudil.

plakát

Psí poslání (2017) 

Musím říct, že jsem čekala víc, myslela jsem si kdo ví jak to bude dojemný, ale možná jedna scéna u které mi naskočily slzy. Hudba mi tam nepasovala vůbec. Co se týče samotného příběhu, tak ano musím říct, že to měli dobře vymyšlené, líbilo se mi, že to bylo i psíma očima, že tam byli i pocity psa, jak pes stárne. Konec byl pěkně udělaný, že člověk pochopil pointu celého příběhu. Bohužel to u mě jako TOP film neustál.